Loepen en Loeplampen

31
Ruime keus aan loepen, handloepen, loeplampen, vergrootglas, daylight loepen, leeslinalen zijn te vinden bij de totale zorgwinkel !
Toon meer
Sorteer op:

Van vergrootglas tot elektrische loepen

Bij bepaalde activiteiten volstaat een bril niet langer en hebben we een hulpmiddel nodig om haarscherp te kunnen zien. Bij het lezen van een krantje, bij een handwerkje of bij het werken op uw pc is een loep een uitkomst. Bij de Totale Zorgwinkel hebben wij ze in alle soorten en maten. Van een eenvoudig vergrootglas tot een elektronische beeldschermloep.

Handzame handloepen

Een handloep is erg praktisch. U kunt zo’n loep makkelijk in uw tas of zelfs in uw jaszak meenemen, zodat u hem altijd bij de hand hebt. Het grote verschil zit niet alleen in de uitvoering van de loep, maar vooral in de sterkte. De vergrotingsfactor varieert van 1,5 tot zelfs 24 maal.
De meest bekende loepen zijn de Eschenbach loepen en de Schweitzer loepen. De Eschenbach loep heeft een kleine diameter en de lens wordt beschermd door een leren etui of beschermhoes. De Schweitzer loep is er in twee uitvoeringen. Ze zijn er in verschillende vergrotingsfactoren en hebben ingebouwde LED verlichting. Met de leesliniaal van Schweitzer vergroot u teksten per regel.
Er zijn ook loepen die u middels een koord om uw nek kunt hangen.
Met de elektrische loep Snow kunt u inzoomen en vergroten tot 16 maal. U kunt de kleurstanden aanpassen, zodat het contrast optimaal wordt. 

De favoriete loeplampen

Loeplampen zijn uitermate prettig in gebruik. Deze loeplampen voor slechtzienden worden vaak gebruikt voor het verbeteren van het zicht bij creatieve bezigheden of lezen op een vaste plek. Er zijn loeplampen op statief en loeplampen die u met een klem aan de tafel kunt bevestigen.
De meeste lampen werken op LED verlichting. De vergrotingsfactor en de grootte van de lens variëren. De lampen zijn uitgevoerd met zwenkarm of zwanenhals.

Klantenservice

Wilt u meer informatie over loepen voor slechtzienden? Stel dan gerust uw vragen aan onze medewerkers van de klantenservice. Loepen kopen kunt u ook via onze webshop. Heeft u hulp nodig, bel dan naar 0545-296 368 of mail naar info@totalezorgwinkel.nl.

  Terug naar Beter zien

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »