Wekkers / Horloges / Klokken

12
sprekende wekkers, sprekende horloges, sprekende klokjes en grootcijfer horloges, wekkers en klokken vind je bij de totale zorgwinkel !
Toon meer
Sorteer op:

Wekkers, horloges en klokken voor slechtzienden

Bij de Totale Zorgwinkel blijft u bij de tijd met onze wekkers, horloges en klokken. Wij hebben een breed assortiment tijdsaanduiders, of het nu om een sprekend horloge of een klok met weerstation gaat. Hieronder een korte samenvatting.

Horloges mét en zonder spraak

Onze keuze in horloges voor slechtzienden is breed en zowel voor heren als voor dames. Ze hebben allemaal een duidelijke wijzerplaat met grote cijfers. Er zijn ook horloges die de tijd kunnen uitspreken. Een duidelijke Nederlandse stem vertelt u de tijd en het dagdeel. Sommige horloges spreken ook de datum uit en kunnen worden gebruikt als wekker dankzij de alarmfunctie.

Duidelijke wekkers

De wekkers in ons assortiment zijn allemaal voorzien van grote cijfers om de tijd aan te duiden. Er is een wekker die naast een alarmgeluid ook lichtsignalen afgeeft. Wilt u liever met muziek gewekt worden, dan hebben we een versie waarop u ook radiozenders kunt beluisteren.
Een kalenderwekker geeft naast de tijd ook de dag, datum en de temperatuur weer. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende taalinstellingen. Tenslotte hebben wij ook een wekker die de tijd uitspreekt in helder Nederlands.

Bijzondere klokken

Altijd met de tijd op zak: De Low Vision sleutelhanger. Dit compacte formaat klokje vertelt u waar en wanneer u maar wilt hoe laat het is inclusief dagdeel. Hiervoor hoeft u slechts op de grote knop te drukken.
Bent u vaak bezig met het weer? De Fysic Jumbo klok is een duidelijke klok met grote cijfers. Door middel van een buitensensor kunt u op de klok ook de weersverwachtingen volgen voor de komende 12 tot 24 uur.

Klantenservice

Wilt u meer weten over een specifiek product of bent u op zoek naar een artikel wat u bij ons niet kunt vinden? Bel ons gerust, wij helpen u graag verder. U kunt de klantenservice bereiken op telefoon 0545-296 368. Mailen kan via info@totalezorgwinkel.nl.

Vorige pagina

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »