Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
10 jun 2016

Totale Zorgwinkel – Scootmobiel Achterhoek – Scootmobiel Twente

Als Totale Zorgwinkel hebben wij al jarenlang ervaring in scootmobielen. Wij hebben dan ook met zorg veel verschillende soorten scootmobielen in ons assortiment opgenomen die aan de hoogste eisen voldoen.

Assortiment scootmobielen

In scootmobielen zijn veel verschillende soorten en merken, maar wat is de juiste scootmobiel voor u ? Ten eerst is het belangrijk dat een scootmobiel betrouwbaar is en het comfort bied dat u nodig heeft. Voordat u een scootmobiel aankoopt is het dan ook belangrijk om deze eerst te testen. Zo weet u u de scootmobiel reageert en of u er makkelijk mee overweg kunt. Wij hebben altijd verschillende maten en merken scootmobielen op voorraad die u uitgebreid kunt proberen op een rustige plek. Wij hebben o.a scootmobielen van de topmerken Drive, Afikim, Medema, Exel van Oss, ivacare, en Life&Mobility. Deze scootmobiel merken hebben door de jaren ons vertrouwen gewonnen op het gebied van betrouwbaarheid, comfort en veiligheid. Wij hebben scootmobielen die u makkelijk mee kunt nemen tot robuuste scootmobielen waar u langere afstanden mee kunt rijden.  Ons meest verkochte model is de Drive ST5D scootmobiel  , deze scootmobiel heeft een subliem vering systeem en rijd erg comfortabel en is makkelijk te bedienen. De scootmobiel is zeer scherp qua prijs voor wat deze allemaal bied. Wilt u een scootmobiel met het hoogste rij comfort en beste vering mogelijk ? Dan is de Solo en Medema mini crosser de scootmobiel voor u .

Waar kunt u ons vinden ?

U kunt de Totale Zorgwinkel vinden aan de Russchemorssweg 38 in Neede. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar onze winkels toe te komen en komt u uit Nederland en wilt graag verschillende scootmobielen thuis uit proberen ? Dan kan dat bij ons geheel gratis en vrijblijvend. Wij komen dan met verschillende scootmobielen bij u aan huis. U kunt hiervoor een afspraak maken door contact met ons op te nemen op 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

Service bij u scootmobiel


Wij hebben een uitgebreide service die wij aanbieden als u bij ons een scootmobiel gaat kopen. In onze werkplaats kunnen wij al het onderhoud en reparaties aan uw scootmobiel doen. Ook kunnen wij de verzekering en eventuele pechhulp voor u regelen. Dit doen wij helemaal gratis of hoeft dus nergens meer achteraan.

Dus woont u in Nederland en u twijfelt over de aanschaf van een scootmobiel ? Wacht dan niet langer en kom bij ons langs om een scootmobiel uit te proberen om te kijken of dit wat voor u is . Een scootmobiel geeft uw vrijheid terug !

Totale Zorgwinkel Neede
Russchemorsweg 38
7161 RT Neede
0545-296368
info@totalezorgwinkel.nl

 

 

 

 

 

Totale Zorgwinkel alles voor uw scootmobiel

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken