Hieronder vind u informatie over hulpmiddelen, scootmobielen, sta op stoelen ect

Galaxy 2 Deluxe: voor de echte fashionista’s!

Galaxy 2 Deluxe: voor de echte fashionista’s!

Een scootmobiel moet natuurlijk veilig zijn, dát staat voorop. Daarnaast kijkt u waarschijnlijk ook naar de gewenste snelheid, hardheid van de banden en de actieradius: want hoe ver wilt u ermee gaan rijden? Wanneer u al deze punten bepaald heeft, is het tijd om te gaan kijken naar het uiterlijk van de scootmobiel. Want welk model past er bij u? Bij de Galaxy 2 Deluxe zijn de mogelijkheden eindeloos!

Onze rollators van carbon

  • Geplaatst op
  • 0
Onze rollators van carbon

Een rollator uitkiezen is nog niet zo eenvoudig. Per persoon verschilt aan welke eisen een rollator moet voldoen. Bijvoorbeeld: gaat u ermee naar buiten, of blijft u liever binnen? Daarnaast is er nog het uiterlijk: welke rollator vindt u mooi? En tot slot kijken we naar het gewicht: hoe licht en sterk moet uw rollator zijn?

Fit op de scootmobiel | 6 tips!

  • Geplaatst op
  • 0
Fit op de scootmobiel | 6 tips!

Als u afhankelijk bent van een scootmobiel, rolstoel of rollator, dan is het soms moeilijk om fit te blijven. Toch is blijven bewegen belangrijk: hiermee voorkomt u lichamelijke ziektes en beperkt u het risico op vallen. Bent u benieuwd naar welke oefeningen er mogelijk zijn? Wij geven u 6 tips voor een zo’n fit mogelijk leven.

Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »