2e Hands Rolstoel Zinger kopen ? Of een nieuwe op afbetaling met garantie ?

2e Hands Rolstoel Zinger kopen ? Of een nieuwe op afbetaling met garantie ?

2e Hands Rolstoel Zinger kopen ? Of een nieuwe op afbetaling met garantie ?


Wilt u graag een 2e handse Zinger rolstoel kopen ? 

De opvouwbare elektrische rolstoel Zinger is nog niet heel lang op de Nederlandse markt. Zo komt het dat hier ook nog niet veel gebruikte of 2e hands modellen van zijn. Af en toe hebben wij ee 2e handse Zinger rolstoel in ons assortiment. Vaak zijn deze door de grote vraag ook binnen enkele dagen weer weg. Ook hebben wij soms demostratie modellen van de Zinger rolstoel maar ook hiervoor geld op=op.

Zinger rolstoel Leasen / Op afbetaling kopen

Een mooi alternatief dat wij aanbieden is de Zinger te leasen, of te wel de Zinger op afbetaling te kopen. Hierdoor hoeft u niet in 1 keer het hele bedrag op te hoesten en kunt u dit via 12 maandelijkse termijnen afbetalen.  Het gaat als volgt in zijn werk : De opvouwbare elektrische rolstoel Zinger kost 2490,- , u doet ons een aanbetaling van 665,- . Hierdoor blijft er een restant bedrag van 1825,- over. Voor het betalen in 12 termijnen vragen wij een rente en administratie vergoeding van 95,- . Dit maakt totaal 1920,- welke u kunt afbetalen in 2 maandelijkse termijnen van 160,- . Hierna is de Zinger rolstoel helemaal uw eigendom.
Eventuele optionele extra's voor de Zinger kunnen wij meenemen in de afbetaling of de aanbetaling. Zo heeft u niet in 1 x de hooge aanschaf waarde en kunt u de Zinger rustig afbetalen in kleine maandelijkse termijnen.

Met de Zinger Rolstoel komen wij ook bij u aan huis in heel Nederland (met uitzondering van de waddeneilanden)

Wilt u de Zinger graag een x proberen , maar u kunt niet bij ons in de winkel komen ? Wij kunnen ook bij u aan huis komen dit doen wij geheel vrijblijvend. Mocht u tot aankoop overgaan (of tot lease) dan is dit helemaal gratis. Op het moment dat u de Zinger niet afneemt nemen wij alleen een kleine km vergoeding. ook veel voorkomend is dat wij met de SmartChair en de Zinger rolstoel bij mensen aan huis komen zodat u rustig kunt kijken welke het beste bij u past.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met :

Totale Zorgwinkel 
Bedrijvenweg 6A
7161 AJ Neede
0545-296368
info@totalezorgwinkel.nl

 

2e Hands Rolstoel Zinger kopen ? Of een nieuwe op afbetaling met garantie ?

 

Reacties

 1. admin admin admin admin

  Goeden middag,
  Excuses voor de late reactie ! De blog vragen zijn er helaas bij ingeschoten ivm vakantie periode!
  We hebben op het moment geen 2de hands zinger rolstoel staan. We kunnen u wel de aanbieding maken voor een nieuwe zinger incl armsteunen , mandje en tasje voor 2200 euro. En dat u dan de helft aanbetaald en de andere helft 2 maanden later .
  Hopend u hiermee een passende aanbieding te hebben gedaan . Als er nog eventuele verdere vragen zijn horen we het graag.
  MvrG

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »