Menu
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
25 aug 2017

Beste Rollator 2017 – Top 5 Rollators

Update 22-05-2021 – Sommige rollators zijn niet meer verkrijgbaar en / of vervangen voor nieuwere verbeterde modellen.  Nieuwste collectie rollator klik hier 

Een rollator is er in vele soorten en maten verkrijgbaar. Maar welke rollator bied nu echt waar voor zijn geld ? De rollators uit de top 5 hebben allemaal een zeer stevig frame en een zeer lange levensduur , zodat u nog zeer lang gemak van uw rollator zult hebben.  De rollator’s in de top 5 maken het onderscheid in comfort, veiligheid, gemak, stevigheid, wendbaarheid en levensduur ten opzichte van andere rollators. Hieronder volgt een kleine beschrijving per rollator, door op de afbeelding te klikken krijgt u de volledige beschrijving en specificatie van de betreffende rollator. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Top 5 Rollator 2017

1. Rollator Topro Troja 2G

De Topro Troja 2G Standaard blijft een klasse apart. Mijn zijn zeer sterke frame, schuimbanden en heerlijk zachte handvatten geeft deze rollator zeer weinig trillingen door. De rollator is zeer wendbaar en eenvoudig op te klappen tot een klein pakketje om deze te vervoeren of thuis weg te zetten . Klik de titel omschrijving voor alle specificatie’s van de Topro Troja 2G rollator.

2. Drive Nitro Carbon Rollator

De Drive Nitro Carbon rollator is de lichtste rollator die er te krijgen is. Het gehele frame is gemaakt van carbon en de rugband, zitting en tas zijn luxe afgewerkt met leren accenten. Door zijn grote voor wielen en stevige frame loopt u overal makkelijk overheen en zijn kleine obstakels geen enkel probleem. De wielen hebben precies de juiste maat zodat deze binnen ook makkelijk hanteerbaar zijn. Klik voor alle specificatie’s van de Drive Nitro Carbon rollator op de titel omschrijving

3. Rollator Volaris Patrol

De Volaris Patrol rollator is de ideale outdoor rollator. De rollator heeft een lange wiel basis dat altijd zorgt voor optimaal contact met de ondergrond. Zijn grote zachte banden zorgen voor een optimaal loopcomfort waarbij obstakels geen enkel probleem meer zijn. De Volaris Patrol is uitgerust met een slim remsysteem waarbij het eenvoudig op de parkeer rem zetten geen enkele kracht meer kost. De zitting is in hoogte verstelbaar en gemakkelijk in te stellen. Klik op de titel omschrijving voor alle specificaties van de Volaris Patrol rollator.

4. Rollator Drive Nitro

De Drive Nitro rollator is al jaren een klasse apart. De lichtgewicht rollator is heel iets zwaarder dan de Carbon uitvoering maar nog steeds zeer licht, sterk en stabiel. Het wendbare en moderne design is oersterk en geeft weinig trillingen door. Door zijn grote voorwielen zijn kleine obstakels geen enkel probleem en loopt u gemakkelijk over oneffenheden en ongelijke ondergronden. Zijn luxe afsluitbare tas maakt het geheel helemaal af. De rollator is leverbaar in twee maten en 3 kleuren en is zeer gunstig geprijsd. Klik op de titel omschrijving voor alle specificaties van de rollator Drive Nitro.

5. Rollz Flex Rollator en boodschappenwagen in 1

Met de Rollz Flex heeft Rollz in navolging van de Rollz Motion weer een unieke rollator op de markt gebracht met een modern design en een zeer grote boodschappentas. Zoals we van Rollz gewend zijn is de Flex rollator weer extreem stabiel en stevig en uitgevoerd met zachte banden. De Flex rollator is ontworpen en geproduceerd in Nederland en leverbaar in een tas met twee kleuren. De stang van de Rollz Flex is in meerdere standen te verstellen zodat u deze kunt gebruiken zoals u zelf wilt. De bovenzijde van de tas is versterkt zodat u mocht het nodig zijn hier op kunt gaan zitten. Klik op de titlel omschrijving voor alle informatie over de Rollz flex.

Mocht u vragen hebben over het op maat stellen van de rollator of ander vragen dan kunt u altijd contact opnemen 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl Al onze rollators hebben wij in 99% op voorraad en kunnen wij zeer snel uitleveren.

Terug naar overzicht
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu online!
Nr 1 thuiszorgwinkel van Nederland!
Onze merken