Carbon Rollator Test

Carbon Rollator Test

Carbon Rollator Test

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar de lichtste en stevigste rollator die eenvoudig in te klappen en mee te nemen is. Dan komt u altijd uit bij een carbon rollator . Er komen tegenwoordig steeds meer carbon rollators op de markt , maar er zijn er maar 2 die echt stevig en stabiel zijn en aan de hoge eisen voldoen die een rollator eigenlijk moet kunnen hebben. Let daarom goed op welke carbon rollator je aanschaft aangezien het aanschaffen van een carbon rollator niet goedkoop is en je hier jaren gemak van wilt hebben. 

 

Wat is nu eigenlijk een carbon rollator ?  

Carbon is een zeer stevig materiaal dat lichter dan aluminium en sterker dan staal. Het word dan op veel producten op sport gebied al toegepast  om de beste prestatie's te bevorderen. Het materiaal Carbon zijn eigenlijk hele dunne draden koolstof die voor het oog nauwelijks waarneembaar zijn. Deze koolstof draden zijn zeer licht en uitermate sterk. Zo is Carbon wel 2/3 lichter dan bijvoorbeeld aluminium. Deze eigenschappen maken Carbon perfect voor het maken van een rollator mits deze goed worden toegepast.

 

2 Beste Carbon Rollators

1. Drive Nitro Carbon

 

Carbon Rollator Drive Nitro

De Carbon rollator van Drive Medical de Drive Nitro is gemaakt van Carbon Fiber waardoor deze zeer sterk en licht is en een maximale belasting van 150 kg aankan . Met zijn 5,8 kg aan gewicht is dit 1 van de lichtste rollator's op de markt. De Nitro carbon rollator heeft grote voorwielen wat het lopen over oneffenheden gemakkelijk maakt. Ook een groot voordeel is dat de remkabels in het frame weggewerkt zijn en u hier niet achter kunt blijven haken. De Drive Nitro Carbon wordt standaard geleverd inclusief afsluitbare tas , rugband en stokhouder. Drive heeft bij de productie van de Carbon rollator goed op de veiligheid gelet en de prijs laag kunnen houden.

 

2. Rehasense Carbon Rollator Server Fiber

Rehasense Server Fiber

De Rehasense Carbon Rollator Server Fiber is met 5 kg de lichtste rollator op de markt. De rollator is uitermate sterk en heeft een maximale belasting van 150 kg. De rollator is verkrijgbaar in standaard uitvoering of met extra zachte comfort banden voor mensen met reumatische of pijnklachten.  De Server Fiber Rollator is een echte design rollator waarmee u voor de dag kunt komen. Door zijn stabiele en zeer wendbare rijgedrag is de Server Fiber een zeer gewild model . Zijn zeer lichte remsysteem maakt hem ook zeer geschikt voor mensen met weinig kracht in de handen. De Server Fiber Carbon wordt standaard geleverd met afsluitbare tas en stokhouder . 

 

Door op de afbeelding van de rollator te klikken gaat u naar de product pagina van de betreffende rollator en vind u de uitgebreide beschrijving.

 

 

 

Carbon Rollator Test

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »