• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

De Gemakken Van Een Loopfiets

De Gemakken Van Een Loopfiets

Een loopfiets kan voor veel mensen die moeite hebben met lange wandelingen een uitkomst zijn. De loopfiets ondersteund het lichaamsgewicht en zorgt dat u soepel en vlot er op uit kunt gaan. Zo kunt u met de loopfiets perfect samen met uw partner of alleen gaan wandelen.

Verschillende soorten loopfietsen

In ons assortiment hebben wij twee soorten loopfietsen. De Van Raam City Hulp Loopfiets die zeer geschikt is om mee te nemen in de auto , bus of trein. En de Sitgo Loopfiets die er in een standaard en elektrische ondersteund uitvoering is. Hieronder volgt meer informatie per loopfiets. 

 

Van Raam City Hulp Loopfiets

 

 

 

 

 

De Van Raam City Hulp Loopfiets is ideaal om u te ondersteunen tijdens het lopen. De fiets is compact en wendbaar. De fiets is eenvoudig dubbel te vouwen zodat u deze gemakkelijk mee kunt nemen in de auto, bus of trein. Ook voor bijvoorbeeld in de winkels kunt u met de City Hulp eenvoudig manoeuvreren . De fiets ondersteund uw lichaam tijdens het wandelen en u heeft altijd beide voeten aan de grond zodat u een stabiel en veilig vervoersmiddel heeft.

Van Raam Loophulp City Basis  - Loopfiets

 

Sitgo Loopfiets

 

 

 

 

 

 

 

 

De Sitgo Loopfiets is speciaal ontworpen voor personen die ook graag grotere afstanden gemakkelijk af willen leggen. De Sitgo Loopfiets is er in een basis uitvoering en een uitvoering die elektrisch ondersteund is . Door de grote wielen van de Sitgo kunt u gemakkelijker een fiets snelheid behalen en grotere afstanden afleggen. Ook hoeft u minder krachtinspanning te doen door de grotere wielen.

Gaat u voor de elektrische ondersteunde uitvoering dan kan deze in verschillende standen worden ingesteld van licht ondersteunend tot dat deze geheel elektrisch loopt zodat u zelf geen beweging meer hoeft te maken .

Wilt u graag meer informatie over deze loopfietsen  ? Klik dan op de linken hierboven zodat u naar de product pagina van de betreffende fiets gaat. Of neemt u contact op met onze klantenservice op 0545-296368 of [email protected] . Een proefrit op deze loopfietsen is mogelijk in onze showroom.

 

 

 

 

De Gemakken Van Een Loopfiets

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »