De lichtste rollator die verkrijgbaar is - Drive Nitro Carbon rollator

De lichtste rollator die verkrijgbaar is - Drive Nitro Carbon rollator

Wij krijgen vaak de vraag welke rollator nu echt de lichtste is die er bestaat. Dit is met uitstek de Drive Nitro Carbon rollator. Er zijn een paar merken op de markt die een carbon uitvoering hebben, echter zijn deze niet zo stevig als de Drive Nitro Carbon en hebben wat kleinere wielen. De Nitro heeft net wat grotere wielen zodat u makkelijker over oneffenheden en obstakels zoals kleine drempels heen rijd. Lees hieronder meer....

De lichtste rollator die verkrijgbaar is - Drive Nitro Carbon rollator

Wij krijgen vaak de vraag welke rollator nu echt de lichtste is die er bestaat. Dit is met uitstek de Drive Nitro Carbon rollator. Er zijn een paar merken op de markt die een carbon uitvoering hebben, echter zijn deze niet zo stevig als de Drive Nitro Carbon en hebben wat kleinere wielen. De Nitro heeft net wat grotere wielen zodat u makkelijker over oneffenheden en obstakels zoals kleine drempels heen rijd. Komt u bijvoorbeeld een hoge drempel of stoeprand tegen dan heeft de nitro carbon rollator aan beide zijden van het frame een drempelhulp waarmee u de rollator makkelijk kun liften en zonder veel moeite het obstakel op krijgt. De grote wielen zijn van exact het goede formaat zodat deze binnenshuis ook nog fijn te gebruiken zijn.

Carbon rollator Drive Nitro

 

De voordelen van de Drive Nitro Carbon Rollator

 • Lichtste rollator die er is
 • Eenvoudig opklapbaar tot een compact pakketje
 • Makkelijk te vervoeren
 • Wendbaar en stabiel
 • Zeer sterk frame
 • Grote voorwielen
 • Drempelhulp aan beide zijden
 • Hoogwaardig afgewerkt
 • Afsluitbare boodschappentas
 • Stokhouder
 • Brede rugband voor optimaal comfort en ondersteuning

 Drive Nitro carbon rolaltor ingeklaptDrive Nitro Carbon rollator

De Drive Nitro Carbon rollator is leverbaar in 2 maten, in maat M met een gebruikers indicatie van 1,65 t/m 1,85 en in maat L met een gebruikers indicatie van  1,85 t/m 2,10 .

Alle verdere informatie over de Drive Nitro Carbon rollator kunt u vinden bij de product specifcatie op onze website via deze link ----->> Drive Nitro Carbon Rollator . Hier kunt deze rollator eventueel ook meteen bestellen.  In onze showroom is deze rollator op voorraad . Voor vragen of andere informatie kunt u altijd contact opnemen met 0545-296368 , info@totalezorgwinkel.nl of loopt u binnen in onze showroom.

 

 

 

De lichtste rollator die verkrijgbaar is - Drive Nitro Carbon rollator

Reacties

 1. Jan de Goeij Jan de Goeij

  Goede morgen, als dit de beste en de lichtste rollator is wat ik graag weten wil is de prijs van deze rollator.
  dank u .

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »