De voordelen van de 4 wiel scootmobiel Drive ST5D

De voordelen van de 4 wiel scootmobiel Drive ST5D

 

De scootmobiel Drive ST5D is een echte alleskunner . De ST5D is de middelste scootmobiel van de Drive STD serie. De 4 is een stukje kleiner en de 6 een stuk groter. De 5 is daarmee een combinatie van beide scootmobielen en heeft de juiste eigenschappen zodat de scootmobiel zeer geschikt is voor buiten door zijn ultieme wegligging en vering en grote actieradius. Maar ook compact genoeg is om bij bijvoorbeeld een supermarkt naar binnen te rijden. 

Scootmobiel Drive ST5D

Rijeigenschappen van de 4 wiel scootmobiel Drive ST5D

 

Deze scootmobiel bezit over een krachtige motor, zeer goede vering op alle 4 de wielen en een luxe stoel die geheel verstelbaar is en een goede ondersteuning geeft. De bij elkaar opgeteld maakt het dat deze scootmobiel als een veertje over de weg gaat en ongelijke wegen of hobbelige wegen geen probleem meer zijn. Voor mensen met zware rugklachten kan er zelfs nog een extra stoel vering worden geplaatst. 

 

De hoge bodemvrijheid en robuuste grote wielen zorgen ervoor dat een stoeprand of ander obstakel zo genomen is en de banden zijn voorzien van een extra profiel voor zeer goede grip.

 

Deze scootmobiel is voorzien van 4 wielen voor extra comfort en veiligheid, maar de draaicirkel is compact en klein zodat u ook in winkels of supermarkten goed uit de voeten kan. 

 

Deze scootmobiel is uit te proberen in onze showroom of bij een demonstratie bij u thuis. 

 

Voor meer informatie of het maken voor een afspraak voor een thuisdemonstratie kunt u contact opnemen met 0545-296368. In onze showroom kunt u van Dinsdag tot Zaterdag tijdens openingstijden gewoon binnen lopen.

 

Voor alle technische informatie over deze scootmobiel kunt u klikken op de bovenstaande foto.

 

 

 

De voordelen van de 4 wiel scootmobiel Drive ST5D

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »