• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Demonstratie van de Zinger Joyrider Op De Supportbeurs Utrecht 30 Mei t/m 2 Juni 2018

 Demonstratie van de Zinger Joyrider Op De  Supportbeurs Utrecht 30 Mei t/m 2 Juni 2018

Demonstratie van de Zinger Joyrider Op De Supportbeurs Utrecht 30 Mei t/m 2 Juni 2018

De nieuwe variant van de lichtgewicht opvouwbare elektrische rolstoel Zinger is de Joyrider. De Joyrider heeft dezelfde unieke eigenschappen als de Zinger alleen is deze met een joystick uitvoering zodat iedereen nu zelf kan kiezen welke uitvoering geschikt is  en gebruik kan maken van deze unieke elektrische rolstoel.

Zinger Joyrider op de supportbeurs in Utrecht

Naar alle verwachting zal de Zinger Joyrider leverbaar zijn vanaf half Juli 2018. Wilt u de Joyrider al eerder proberen dan is dit mogelijk op de Supportbeurs in Utrecht van 30 Mei t/m 2 Juni. Wij zullen daar in samenwerking met de Nederlandse importeur Vemamed de Joyrider demonstreren en is er ruimte om hier op proef te rijden. Eventueel kunt meteen een pre- order plaatsen zodat deze meteen aan u wordt geleverd zodra deze binnen is. Wij leveren de Zinger Joyrider door heel Nederland.

 

Over de Zinger Joyrider

De Joyrider is een lichtgewicht elektrische opvouwbare rolstoel die door 1 simpele trek aan het koord aan de achterzijde op te vouwen is tot een compact pakket en eenvoudig te vervoeren is in de auto, trein of vliegtuig. De Joyrider is de lichtste elektrische opvouwbare rolstoel met een joystick die er te krijgen is met een gewicht van 20,8 kg ex accu en 22,6 kg incl accu . De accu is zeer eenvoudig af te nemen en eventueel ook los thuis op te laden. 

De Joyrider heeft een maximale snelheid van 6,5 km/u die geheel instelbaar is en een bereik van circa 13 km. De zit is comfortabel en vormt zich goed naar uw rug. Doordat de achterwielen van lucht zijn krijgt u een prima comfort tijdens het rijden .  

Doordat de Joyrider praktisch om zijn eigen as draait is deze zeer geschikt in kleine ruimtes en dus ook perfect om binnen's huis of in bijvoorbeeld winkels of in een restaurant te manoeuvreren. De Joyrider is dus de perfecte elektrische rolstoel voor binnen en buiten. 

Alle technische informatie over de Joyrider vind u via de volgende link : Zinger Joyrider - Lichtgewicht Opvouwbare Elektrische Rolstoel

Demonstratie aan huis met de Zinger Joyrider

Lukt u niet om op de supportbeurs in Utrecht te komen dan is het vanaf midden Juli 2018 ook altijd mogelijk om een demonstratie en proefrit aan huis te krijgen . Voor meer informatie over een proefrit aan huis kunt u contact opnemen met 0545-296368 of [email protected]

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »