Douchestoel Etac Swift

De Douchestoel Etac Swift is een zeer handige en stabiele douchestoel. De Douchestoel is in de kleuren groen en blauw bij ons verkrijgbaar. U kunt de Etac Swift zeer makkelijk aanpassen naar uw behoefte. Heeft u eerst alleen maar een douchekruk nodig en later toch nog een hele douchestoel dan is dit met de swift allemaal mogelijk. U kunt de stoel zo maken als u wilt, bijvoorbeeld als alleen douchekruk of douchekruk met armleuningen of als douchestoel zoals hierboven afgebeeld. Doormiddel van een makkelijk maar stevig klik systeem kunt U dit zelf aanpassen.
De Etac Swift heeft zeer goede antislip doppen die zich aan oneffenheden in de vloer aanpassen. U staat dus altijd stabiel.
De Douchestoel is makkelijk in hoogte aan te passen zodat u het beste kunt zitten. Zorg ervoor dat u ten aller tijde met de voeten plat op de vloer kunt komen. Hoe hoger u zit hoe makkelijker u overeind kunt komen. Lees hieronder meer ...

Douchestoel - Douchekruk Etac Swift- Categorie douchestoelen


Douchestoel Etac Swift

Douchestoel Etac Swift


De Douchestoel Etac Swift is een zeer handige en stabiele douchestoel. De Douchestoel is in de kleuren groen en blauw bij ons verkrijgbaar. U kunt de Etac Swift zeer makkelijk aanpassen naar uw behoefte. Heeft u eerst alleen maar een douchekruk nodig en later toch nog een hele douchestoel dan is dit met de swift allemaal mogelijk. U kunt de stoel zo maken als u wilt, bijvoorbeeld als alleen douchekruk of douchekrukje met armleuningen of als douchestoel zoals hierboven afgebeeld.
 
Door middel van een makkelijk maar stevig klik systeem kunt U dit zelf aanpassen. 
De Etac Swift heeft zeer goede antislip doppen die zich aan oneffenheden in de vloer aanpassen. U staat dus altijd stabiel.
De Douchestoel is makkelijk in hoogte aan te passen zodat u het beste kunt zitten. Zorg ervoor dat u ten aller tijde met de voeten plat op de vloer kunt komen. Hoe hoger u zit hoe makkelijker u overeind kunt komen.
De stoel heeft een ergonomische vorm waarbij het water goed weg kan lopen. Dezze stoel roest niet.

wij hebben deze stoel op voorraad, dus kan snel geleverd worden.
Heeft u nog vragen over dit product of over andere douchestoelen of douchekrukken ? Neemt U dan contact met ons op via 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl. Of loopt u binnen in onze thuiszorgwinkel. 
 
 

Douchestoel Etac Swift

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »