Top 3 Lichtgewicht Rollator Met Grote Boodschappentas - Boodschappen Rollator

Top 3  Lichtgewicht Rollator Met Grote Boodschappentas - Boodschappen Rollator

Top 3 Lichtgewicht Rollator Met Grote Boodschappentas - Boodschappen Rollator

Door dat de vraag naar een moderne lichtgewicht rollator met een grote boodschappentas steeds groter wordt hebben enkele fabrikanten hier handig op ingespeeld. Een grote tas op een rollator lijkt simpel maar deze moet natuurlijk ook meer gewicht kunnen hebben en verstevigd worden. Zo lichten wij hier de 3 beste rollator's met een grote tas uit die een maximale belasting van de tas hebben tot 20 kg.

1. De Let's Shop Rollator

Let's Shop Rollator met grote boodschappentas

De Let's Shop Rollator is een echte lichtgewicht design rollator waarmee u gezien wilt worden. Het zeer stabiele frame, de zachte handvatten en de comfortabele wielen zorgen voor een uiterst comfortabele wandeling met de Let's shop rollator. De grote boodschappentas aan de voorzijde is extra verstevigd en zorgt voor een grote ruimte . Zo kunt u met gemak al uw boodschappen hierin kwijt of bijvoorbeeld lekker een dagje shoppen. De klep van de tas is extra verstevigd zodat u hier op kunt gaan zitten om eventueel even uit te rusten. Optioneel kan er een rugband geleverd worden bij de Let's Shop rollator. 

Klik op de foto om alle specificatie's van deze design boodschappen rollator te bekijken en eventueel te bestellen.

 

 

2. Rollz Flex

Rollz Flex

De Rollz Flex is ook een moderne design rollator die of als rollator of als boodschappenwagen gebruikt kan worden.  De Rollz Flex is geheel in Nederland ontwikkeld en wordt hier gefabriceerd . Dit is terug te zien in de rollator , deze is van de hoogste kwaliteit en oer sterk. De zachte rubberen wielen zorgen voor demping, het sterke frame vangt veel trillingen van de ondergrond op en de rollator zorgt voor een ergonomische loophouding zodat u altijd goed recht op loopt. De tas heeft een grote inhoud en is in de kleur paars of spijker blauw leverbaar.

Alle informatie over de rollator kunt u vinden door op de afbeelding te klikken.

 

3.  Herdegen Boodschappen Rollator TZ

Boodschappen rollator met grote tas

De Herdegen boodschappen rollator is de zwaarste van de drie met 8,5 kg en klapt over de lengte in ipv de breedte dus is wat groter om te vervoeren. Maar zeker niet de minste rollator en geeft een zeer stevig geheel . De prijs van deze rollator is dan ook een stuk lager dan bij de twee voorgangers omdat de rollator meer basic is gehouden en bijvoorbeeld geen dempings wielen heeft. Maar dit is ook niet voor iedereen nodig als u verder geen pijnklachten heeft zijn demping wielen niet nodig, het zorgt wel voor meer comfort maar is niet noodzakelijk. Ook heeft de Herdegen boodschappen rollator een duwstang die doorloopt wat hem ook geschikt maakt voor personen die maar 1 hand hebben om de rollator te bedienen. De kunt u altijd in het midden van de stang hanteren en zo loopt de rollator nooit naar 1 kant toe. Ook de rem loopt in het geheel onder de duwstang door. De grote tas is geschikt tot 20 kg aan inhoud en is geschikt om op te gaan zitten om even uit te rusten. 

Alle informatie over deze rollator vind u door op de afbeelding te klikken. 

 

Een Lichtgewicht Rollator Met Grote Boodschappentas - Boodschappen Rollator

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »