• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Een sta-op-stoel óf een relaxstoel. Waar gaat u voor?

Een sta-op-stoel óf een relaxstoel. Waar gaat u voor?

Wij merken dat er vaak wat verwarring is tussen onze sta-op-stoelen en relaxstoelen. Zit er verschil – en zo ja - wat is het voornaamste verschil tussen beiden? En wat is voor uw specifieke situatie geschikt? Wij praten u bij.

Waar bent u naar op zoek

Om allereerst antwoord te geven op de vraag wat er voor uw situatie geschikt is, dient u eerst kritisch te kijken naar uw klachten/ behoeften. Bent u op zoek naar een stoel waarin u lekker kunt wegdommelen tussen de middag? Of heeft u juist moeite met opstaan, en zoekt u hier hulp bij? Een andere klacht kan rugpijn of last van uw benen zijn. Wat uw situatie ook is, voor elk probleem of behoefte hebben wij een geschikte oplossing.

 

Een gouden combinatie

Nu is het een groot voordeel dat veel sta-op-stoelen tegelijkertijd ook relaxstoelen zijn. U hoeft dus niet altijd te kiezen tussen deze 2 opties. Het verschil zit hem in type stoel, waarbij de ene stoel zich meer richt op een ergonomische relaxhouding en de andere stoel is uitgerust met luxe opties: denk aan bijvoorbeeld een verwarmde zitting. De combinatie van opties maakt van onze sta-op-stoelen een gouden combinatie.   

 

Voor u gemaakt

En hoewel de sta-op-stoelen en relaxstoelen geen maatwerk zijn, voelen ze wel zo. Dit komt doordat uw nieuwe stoel speciaal wordt aangemeten door een van onze experts. Aan de hand van uw lichaamsmaten maken we de stoel precies zoals deze voor u is bedoeld. Zitbreedte, zitdiepte, zithoogte, de lengte van uw voetenbank én de hoogte van uw armleuningen komen aan bod. En hebben we u al verteld dat het aanmeten van uw nieuwe stoel bij zowel in de showroom als bij u thuis helemaal gratis is .

 

Meer weten? Neem contact met ons op of bekijk hier ons aanbod.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »