Etac douchestoel en toiletartikelen

Wie het over Etac heeft , heeft het over kwaliteit. In het onderstaande artikel wil ik het hebben over de Etac Toiletoverzet Swift, de Etac douchestoel swift, de Etac toiletverhoger en twee verschillende washulpen van Etac, de Etac beauty rugspons en de Etac beaty lichaamsspons. Lees hieronder meer....

Etac Douchestoel en Etac toilet artikelen


Wie het over Etac heeft , heeft het over kwaliteit. In het onderstaande artikel wil ik het hebben over de Etac Toiletoverzet Swift, de Etac douchestoel swift, de Etac toiletverhoger en twee verschillende washulpen van Etac, de Etac beauty rugspons en de Etac beaty lichaamsspons.  

Etac Toiletoverzet: 

De Etac toiletoverzet komt uit dezlefde lijn als de douchestoel Swift. Het voordeel van de toiletoverzet is dat deze in hoogte te verstellen is en dat deze los over de toilet wordt gezet en  makkelijk te verplaatsen is. Net zoals de douchestoel heeft de toiletoverzet antislip doppen die zich aanpassen aan kleine oneffenheden in de vloer. De Etac toiletoverzet is makkelijk te reinigen doordat deze niet bevestigd zit. Aan de toiletoverzet zitten twee armleuningen die het makkelijk maken om op te staan , deze kunnen kunnen des gewenst ook er af gelaten worden. De overzet heeft een goed ergonomische zit.

Toiletoverzet Etac 

Douchestoel Etac Swift 

De Douchestoel Etac Swift is 1 van de beste douchestoelen die er is . De douchestoel is makkelijk aan te passen naar wens van dat moment. Zo kunt u de douchestoel alleen als douchkruk, douchekruk met rugleuning, douchekruk met armleuning of geheel als docuhestoel gebruiken . De Swift douchestoel is makkelijk in hoogte te verstellen en door zijn antislip doppen die zich aanpassen aan oneffenheden is het een zeer veilige stoel. De douchestoe is ook zeer stabiel en stevig. Het water kan makkelijk weglopen en de douchestoel is voorzien van een hygiene uitsparing.

Douchestoel Etac Swift


Etac Toiletverhoger: 


Bij de meeste toiletverhogers is de bevestiging niet om over naar huis te schrijven, het kanpt vaak af en schuift bij het bewegen. Vooral bij de wat zwaardere personen is dit helemaal het geval. De etac toiletverhoger wordt hier in tegen met 4 klemmen bevestigd die stevig en makkelijk te bevestigen zijn. U klemt de toiletverhoger op het porselein van de toilet. U moet dus de wcbril verwijderen voor het beste resultaat. De toiletverhoger van Etac is verkrijgbaar in een 10cm verhoging en een 6 cm verhoging.

Etac toiletverhogerEtac toiletverhoger 5 cm

Etac beauty rugspons:

De etac beauty rugspons is ideaal voor mensen die slecht bij hun rug kunnen komen. De rugspons is makkelijk te hanteren en er kan met relatief weinig kracht de spons optimaal benutten.  Een groot voordeel is dat de spons niet zwaarder wordt als deze nat word en makkelijk op 60 graden te wassen is. Deze spons is ook altijd apart bij te bestellen.

Etac beauty lichaamsspons

Etac Beauty lichaamsspons:

De lichaamsspons van Etac is speciaal ontworpen om alle plekken op uw lichaam makkelijk te bereiken. Door de ergonomische vorm benut de spons optimaal de kracht van uw armen. Een groot voordeel is dat de spons niet zwaarder word als deze nat word en te wassen is op 60 graden. De sponsen zijn na die tijd ook los bij te bestellen.

Etac lichaams spons met lange steel

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »