• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Heerlijk erop uit met een twee persoons scootmobiel - Afikim Breeze S4 Duo

Heerlijk erop uit met een twee persoons scootmobiel - Afikim Breeze S4 Duo

Er zijn een aantal duo scootmobielen op de markt waar men heerlijk met zijn tweeën erop uit kan wanneer u maar wilt. Echter is er maar 1 scootmobiel voor 2 personen die boven alle anderen uit springt. De Afikim Breeze S4 Duo .  Met deze scootmobiel kunt u heerlijk samen er op uit en bijvoorbeeld genieten van de omgeving, boodschappen doen of lekker de verharde bospaden op. Door zijn uitmuntende vering, sterke motor en hoge bodemvrijheid is de Afikim Breeze S4 de beste Duo scootmobiel die er te krijgen is. Het luxe digitale scherm  laat u duidelijk de gereden afstand en snelheid zien.

 

Testrit op de Breeze S4 2 persoon's scootmobiel aanvragen ?

U kunt bij ons geheel vrijblijvend een proefrit aanvragen, dit kan bij u thuis of bij ons in de showroom. Wij zullen u dan een uitgebreide uitleg en u begeleiden tijdens het test rijden . Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met 0545-296368 of [email protected] . Op de product pagina van de Breeze S4 duo kunt u ook het proefrit formulier invullen. 

De Grote Voordelen van de Afikim Breeze S4 Duo. 

De Breeze S4 duo scootmobiel is de enigste scootmobiel die voorzien is van schokbrekers, waardoor u dus een uiterst comfortabele rit krijgt. Waarbij andere duo scootmobielen vaak niet harder kunnen dan 8 km/u haalt de Breeze S4 duo gewoon een fiets snelheid van 15 / 16 km/u (instelbaar) en heeft u een groot bereik van circa 45 km. Ook is de 2 persoon's scootmobiel mooi compact gehouden zodat deze ook binnen gezet kan worden. Vaak zijn 2 persoon scootmobielen zeer breed of u zit achter elkaar waardoor de scootmobiel weer heel lang wordt, dit is weer lastig met het nemen van bochten. 

Ook kan de scootmobiel eenvoudig worden aangepast met bijvoorbeeld een overkapping of stokhouder, vele optie's kunnen naar wens worden toegepast. 

Afikim Breeze S4 2 persoons scootmobiel met overkapping

Scootmobiel met diverse onderscheidingen 

De Breeze S4 scootmobiel is ook als 1 persoon scootmobiel leverbaar en ook hier zit deze in het hoogste segment van kwaliteit . Door de zitting aan te passen kunt u deze eenvoudig omtoveren tot een 2 persoon's scootmobiel en omgekeerd. De Breeze S4 is meerdere malen onderscheiden met o.a de Red Dot Design award. 

 

Over de Afikim Breeze S4 Duo Scootmobiel

Afikim is een Zweeds merk wat al jaren toon aangevend is in de hulpmiddelen branche. Met de Breeze serie brengt Afikim al jaren een hoge betrouwbaarheid in het hoogste comfort segment. Met een scootmobiel van Afikim kunt u dus jaren vooruit met het hoogst haalbare comfort. Met de duo uitvoering kunt u heerlijk naast elkaar genieten van de omgeving of lekker samen boodschappen doen. De grote afsluitbare boodschappenkoffer aan de achterzijde is ideaal om uw boodschappen in te vervoeren. 

Alle specificatie's en prijzen over deze scootmobiel vind u via deze link : Afikim Breeze S4 Duo scootmobiel

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »