Hoe Werkt De Doff n'Donner Aan En Uittrekhulp Voor Steunkousen?

Hoe Werkt De Doff n'Donner Aan En Uittrekhulp Voor Steunkousen?

Hoe Werkt De Doff n'Donner Aan en Uittrekhulp Voor Steunkousen ?

De Doff n'Donner is 1 van de meeste gebruikte en gemakkelijkste manieren om steunkousen aan te trekken. Deze wordt veel toegepast door de zorg en ook als mensen zelf de steunkousen aan en uit trekken. Vereiste hiervan is wel dat men zelf bij de voeten kan komen. Wordt de Doff n'Donner door de zorg toegepast dan scheelt dit veel getrek en kracht in verhouding met de traditionele aantrek zakken. 

De Doff N'Donner en de Cone kunt u los bestellen of zeer voordelig als set. U vind deze op onze website via deze link : Doff N'Donner bestellen

 

De Werking van de Doff N'Donner

Rol eerst de steunkous af op de Cone voor Doff n'Donner . Dit kan eventueel ook op de arm maar de Cone is zeker aan te bevelen. Doe de Doff n'Doner er overheen en rol de kous op de Doff n'Donner zoals hieronder is afgebeeld.

Rollen van de kous doff n donner

 

Het Aantrekken van de Steunkous

Breng de aantrekhulp naar uw voet en rol deze over de voet naar boven. Dit vereist weinig tot geen kracht en gaat zeer soepel. Rol de kous helemaal af tot het einde . Rol nu de Doff N'Donner weer over de kous naar beneden en uw steunkous zit met een simpele handeling op de juist plek. Hieronder een afbeelding van het aantrekken van de steunkous.

kous aantrekken doff n donner

De Steunkous Uitrekken

Rol de Doff N'Donner over de kous naar boven en sla het bovenste stukje van de steunkous over de aantrekhulp heen. U kunt deze nu naar beneden rollen tot aan het einde van uw voet. De steunkous is nu uit en kan van de Doff'N Donner afgehaald worden. Binnen enkele seconden heeft u de steunkous uit en hoeft er geen hulp meer voor langs te komen.

Wondjes op de benen, 2 steunkous aantrekken of natte benen ?.

Voor de Doff N'Donner is dit allemaal geen enkel probleem. Hieronder vind u enkele  instructie filmpjes van de Doff N'Donner in gebruik.

 

 

 

 

 

Hoe Werkt De Doff n'Donner Aan en Uittrekhulp Voor Steunkousen ?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »