• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Nieuw bij Totale Zorgwinkel: Alber E-pilot

  • Geplaatst op
  • 0
Nieuw bij Totale Zorgwinkel: Alber E-pilot

Hoe fijn zou het zijn als u met uw rolstoel gemakkelijk lange afstanden kan afleggen, zónder dat het u vermoeid? Dan hebben we goed nieuws voor u: maak kennis met de Alber E-pilot!

Fietsen zonder kracht

Gebruiksvriendelijk, een prachtig design en een geïntegreerde accu: met de Alber-E Pilot wilt u gezien worden. De handige E-pilot is volledig elektrisch. Zo kunt u, zonder kracht, kilometers vooruit.

Kilometers- en urenlang plezier

Is de accu vol? Dan kunt u tot wel 50 kilometer afleggen! Daarnaast haalt de Alber E-pilot een snelheid van 15 tot 20 km/u. Zo houdt u makkelijk uw mede-fietsers bij zónder uitgeput te raken.

Hoe het werkt

Wist u dat u met de Alber E-pilot ook achteruit kan rijden? De Alber E-pilot is erg makkelijk in gebruik. U koppelt het eenvoudig aan uw rolstoel en u haalt het er net zo eenvoudig weer af. De E-pilot is compact en goed op te bergen, zonder dat het in de weg staat. Daarnaast zit er een handige fietscomputer aan bevestigd: u kunt dus precies zien hoe snel u gaat én hoeveel kilometer u al gereden heeft.

Verschillende kleuren

Zo’n mooie handbike wilt u natuurlijk wel in een kleur die bij u past. Gelukkig is de Alber E-pilot verkrijgbaar in meerdere kleuren. Bijvoorbeeld in het rood, groen, blauw, antraciet of zwart. En wist u dat er zelf cruise control mogelijk is met een speciale app? Bekijk hier de Alber E-pilot op onze website of kom langs in onze winkel, wij vertellen u graag meer.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »