• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Ontdek de veiligheid en stabiliteit van een scootmobiel met 4 wielen

Ontdek de veiligheid en stabiliteit van een scootmobiel met 4 wielen

Een scootmobiel moet naast comfortabel ook vooral veilig zijn. Maak kennis met onze 4-wiel scootmobiel: hiermee gaat u met nóg meer stabiliteit de weg op. Lees hier alles over onze scootmobielen met 4 wielen.

Kantelen is geen optie
Bent u bang om te om te vallen met uw scootmobiel? Dit is met 4 wielen geen optie meer! Zeker als u problemen heeft met uw eigen stabiliteit of evenwicht, raden wij aan om voor een scootmobiel met 4 wielen te kiezen.

4-wielers bieden meer comfort
Omdat de scootmobielen zwaarder zijn, maar ook omdat ze veiliger aanvoelen merken wij dat scootmobielen met 4 wielen vaak als comfortabeler wordt ervaren. Daarnaast hebben scootmobielen met 4 wielen een betere vering dan andere scootmobielen.

Scherpe draaicirkel
Hoewel scootmobielen met 3 wielen bekend staan om een scherpe draaicirkel, is de draaicirkel van 4-wielers de afgelopen jaren flink verbeterd. Scherp indraaien en draaien in kleine ruimten is met een 4-wieler dus geen enkel probleem meer.

Maak een proefrit
Bent u benieuwd naar onze 4-wielers en wilt u graag een proefrit maken? Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs met de verschillende scootmobielen, óf test ze uit in onze showroom. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »