• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Onze rollators van carbon

  • Geplaatst op
  • 0
Onze rollators van carbon

Een rollator uitkiezen is nog niet zo eenvoudig. Per persoon verschilt aan welke eisen een rollator moet voldoen. Bijvoorbeeld: gaat u ermee naar buiten, of blijft u liever binnen? Daarnaast is er nog het uiterlijk: welke rollator vindt u mooi? En tot slot kijken we naar het gewicht: hoe licht en sterk moet uw rollator zijn?

Rollators van carbon worden met de dag populairder. Logisch ook, er zitten veel voordelen aan dit materiaal. De belangrijkste eigenschappen lichten wij voor u uit.  

Licht van gewicht

Het grootste voordeel van carbon is zijn gewicht. Dit materiaal is stukken lichter dan bijvoorbeeld aluminium, waardoor het ook voor fietssport veel wordt toegepast. En wat het ideaal maakt voor rollators!

Samenstelling Carbon

Carbon bestaat uit duizenden kunststofvezels dat wordt samengehouden door hars. Een groot voordeel is, dat door deze samenstelling, allerlei soorten frames gemaakt kunnen worden. The sky is the limit: het gewicht zal namelijk nooit drastisch toenemen.

Onze carbon rollators

Wij hebben momenteel 3 carbon rollators in huis: de Design rollator By Acre Ultralight carbon, de Drive Nitro carbon en de Rehasense Server Fiber carbon. Wilt u ze graag eens live komen bekijken? In onze winkel vertellen we u graag meer!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »