Op zoek naar een Scootmobiel in Doetinchem ?

Op zoek naar een Scootmobiel in Doetinchem ?

Scootmobiel Afikim Breeze C4Vermeiren scootmobiel mercurius 4 ltd

U woont in Doetinchem of omgeving en bent op zoek naar een scootmobiel ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruim assortiment scootmobielen van gerenommeerde merken die allemaal in Europa geproduceerd worden . U zult bij ons dus geen scootmobielen tegenkomen uit de Aziatische markt die van zeer zwakke kwaliteit zijn. 

 

Merken scootmobiel

 

Wij werken met de merken Drive , Vermeiren, Afikim, Carpo, Ivace en Pride, van het merk Drive zijn wel zelfs benoemd als plusdealer voor onze uitmuntende service , aanbod en onderhoud van de scootmobielen. 

 

4 wiel scootmobiel

 

In onze showroom hebben wij voornamelijk 4 wiel scootmobielen staan, dit om de veiligheid en het comfort van de gebruiker te waarborgen. De meeste 4 wiel scootmobielen kunnen wij ook in 3 wiel uitvoering leveren maar wij bevelen dit niet aan. 

 

Showroom of demonstratie aan huis met scootmobielen

 

Wij hebben een showroom in  Neede waar wij een ruim assortiment scootmobielen hebben staan. U kunt hier de scootmobielen uitgebreid uitproberen in een rustige omgeving. Wij zullen u hierbij begeleiden en advies geven. Ook geven wij een uitgebreide uitleg over de verschillende scootmobielen.  Onze showroom in Lichtenvoorde is circa 18 km van Doetinchem verwijderd. Vind u dit te ver of is het even niet mogelijk om bij ons te komen ? Dan kunnen wij ook geheel vrijblijvend en gratis met maximaal 3 verschillende scootmobielen bij u aan huis komen die u dan kunt uitproberen in uw eigen vertrouwde omgeving. Uiteraard zullen wij u van uitleg en advies voorzien. 

 

Contact

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak aan huis of in onze showroom kunt u contact opnemen met :

Totale Zorgwinkel 

Bedrijvenweg 6A

7161 AJ Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

 

Natuurlijk kunt ook gewoon binnen lopen tijdens onze openingstijden :

Ma : Gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag : 10.00 t/m 18.00

Zaterdag : 10.00 t/m 16.00

 

Assortiment Scootmobielen

 

Hieronder vind u een aantal afbeeldingen van scootmobielen in ons assortiment.

Scootmobiel Drive ST5DScootmobiel Carpo special Edition Scootmobiel Ivacare LeoSootmobiel Afikim Breeze C4Duo scootmobiel met overkappingScootmobiel Carpo Sport 2Vermeiren Scootmobiel CarpoDrive scootmobiel Cobra

 

Op zoek naar een Scootmobiel in Doetinchem ?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »