Opvouwbare Elektrische Rolstoel Zinger

Opvouwbare Elektrische Rolstoel Zinger

Opvouwbare Elektrische Rolstoel Zinger

De unieke opvouwbare elektrische rolstoel Zinger blijkt een groot succes, de rolstoel is zeer gewild en wordt naar grote tevredenheid gebruikt. Wij hebben de afgelopen periode veel feedback gevraagd over hoe en waar de mensen de Zinger rolstoel gebruiken en hoe deze bevalt. Daaruit blijkt dat de Zinger echt stevig en stabiel is en uitermate wendbaar. De meeste mensen zijn verbaasd hoe makkelijk deze elektrische rolstoel over sommige ondergronden zoals bijvoorbeeld gras of een verhard bospad gaat. Het unieke inklap en uitvouwsysteem blijft in combinatie met zijn lichte gewicht en strakke besturing een geweldig pluspunt van deze rolstoel die geen ander kan evenaren. De Zinger staat als reisrolstoel en meeneem rolstoel dan ook met afstand op de 1e plaats.

Zinger rolstoelopvouwbare elektrische rolstoel Zinger

 

Het nieuwe model van de Zinger rolstoel, de Joyrider

 

Zinger joyrider

Omdat sommige mensen toch graag gebruik willen maken van de Zinger maar helaas niet twee handfuncties hebben om de Zinger te besturen, wordt er een nieuw soort Zinger gelanceerd. De Joyrider. Deze Zinger Joyrider heeft alle gemakken van de bestaande Zinger alleen de besturing zal via een Joystick plaats vinden in plaats van de twee hendels aan de zijkant. Door deze nieuwe variant van de Zinger rolstoel wordt de rolstoel voor iedereen toegankelijk en kan iedereen profiteren van de lichtste en makkelijkste opvouwbare elektrische rolstoel die binnen 1 seconden ingeklapt wordt tot een compact pakketje van maar 25 cm hoog. De vooruitzichten zijn dat de Zinger Joyrider dit najaar zal worden geïntroduceerd .

 

Demonstratie van de Zinger rolstoel

Beschikt wel over twee handfunctie's en wilt u graag het originele model van de Zinger rolstoel proberen ? Dan kunnen wij vrijblijvend bij u aan huis komen voor een demonstratie of u kunt natuurlijk langs komen in onze showroom. Wij hebben de Zinger standaard op voorraad . Het voordeel van de besturing via de hendels aan de zijkant ten opzichte van de joystick is dat u veel meer controle over de opvouwbare elektrische rolstoel heeft dan over een rolstoel met een joystick model. U kunt de snelheid makkelijker regelen door de gashendel en u heeft meer controle en gevoel over wanneer u een bocht instuurt. Nu zijn beide opties zeer makkelijk onder de knie te krijgen en oefening baart kunst.

Wilt u graag meer informatie over de unieke lichtgewicht elektrische opvouwbare rolstoel Zinger dan kunt u contact opnemen met :

Totale Zorgwinkel

Bedrijvenweg 6a

7161 AJ Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

 

Opvouwbare Elektrische Rolstoel Zinger

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »