Pulman Verbandschoenen

Pulman Verbandschoenen

Verbandschoenen worden vaak gebruikt na een operatie, drukplekken of wonden op de voet. Ook bij mensen met oedeem vorming worden deze schoenen vaak toegepast aangezien normale schoenen niet meer passen omdat de voeten steeds dikker worden. Een verbandschoen beschermt de voet  en bied ontlasting van de voeten. 

 

Pulman New Comfort verbandschoenPulman New city verbandschoenen

                Pulman New Comfort                  Pulman New City

 

Makkelijk instappen in een Pulman verbandschoen

Het grote voordeel van de pulman verbandschoen is dat deze geheel te stellen zijn en dat u deze geheel kunt openen met instappen. Zo kunt u zelf de druk en de dichtheid van de schoen bepalen als uw voeten in het verband zitten. Een verband schoen is hier speciaal voor ontwikkeld dus u hoeft niet een maat groter te kopen. Heeft u uw voeten extra dik gezwachteld dan kunt u beter voor de Pulman Extra Space gaan. Deze verbandschoenen bieden extra veel ruimte. Heeft u zeer gevoelige tenen of een amputatie ondergaan aan de tenen dan kunt u beter kiezen voor Verbandschoen met open teen.

De meest voorkomende verbandschoenen zijn de Pulman New City en Pulman New Comfort verbandschoen. Al een verbandschoenen en sloffen kunt u vinden op : Verbandschoenen Totale Zorgwinkel

 

Pulman verbandschoen SpacePullnan New Laurel open teen verbandschoen

            Pulman Extra Space                                         Pulman New laurel

 

Waarom de Pulman Verbandschoenen?

De verbandschoenen van Pulman zijn al jaren marktleider in heel Europa en dat is niet voor niets. De Pulman schoenen staan bekend om hun kwaliteit , comfort en duurzaamheid. De makkelijk instap is een zeer groot pluspunt wat veel andere merken niet bieden. Ook is er aan de veiligheid gedacht door de verbandschoen een goede anti-slip zool mee te geven. De ondersteuning van een Pulman verbandschoen is ook veel hoger dan bij andere merken . Hier zult u veel profijt van hebben tijdens het lopen en het komt ten goede van uw houding. De schoenen zijn gemaakt zachte soepele materialen die uw voeten veel comfort bieden. Ze zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en in vele maten, zelfs tot maat 50. 

 

 

Pulman Verbandschoenen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »