• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Rollator top 5 2019 - Beste Rollator 2019

Rollator top 5 2019 - Beste Rollator 2019

Rollator top 5 2019 - Beste Rollator 2019

Hier vind u de beste rollators voor 2019 . De rollators zijn door ons zelf getest op gemak, stevigheid,comfort, gewicht en veiligheid. Er zijn in Nederland honderden soorten en type's rollators. Echter is een grotendeel van slechte kwaliteit en kort levensduur . Een onveilige rollator kan zorgen voor lichamelijke klachten en onveilige situatie's . Kies daarom altijd voor een genormeerd merk.

Door op het plaatje van de rollator te klikken gaat u naar de product pagina met alle informatie over de betreffende rollator

De beste rollator's van 2019

1.  Rehasense Server Fiber Carbon Comfort

Carbon rollator Server Fiber

De Carbon rollator van Rehasense is de lichtste rollator die er op de markt te krijgen is en die z'n hoge kwaliteit levert en de trillingen perfect absorbeert in het frame. De comfort uitvoering is met extra zachte PU banden die zorgen voor de ultieme rollator ervaring. Het oplappen gaat zeer eenvoudig en de rollator is te vervoeren als een compact geheel waarbij het sluitsysteem zich vormt als een handig handvat. Klik op de afbeelding voor alle informatie over deze rollator . 

Prijs Carbon Server Fiber : 499,-      Prijs Carbon Server Fiber Comfort : 550,-

 

 

 

 

2. Topro Odysse rollator

Topro Odysse rollatorTopro Odysse rollator ingeklapt

Dat Topro met de Topro Troja 2 G al jaren lang een rollator van top kwaliteit produceert is bij de meeste mensen wel bekend . Nu is er van de Topro Troja 2 G ook een reis rollator versie gekomen die zeer eenvoudig dubbel in te vouwen is en perfect te vervoeren in de auto, vliegtuig of trein. Door dat de rollator dubbel kan worden opgevouwen is deze ook veel makkelijker aan te pakken en te tillen. De comfort banden en de reuma handvatten zorgen ervoor dat de Topro Odysse rollator 1 van de meest comfortabele en veiligste rollator's is die er op de markt te krijgen is .

Prijs : 419,-

 

3. Drive Nitro Rollator

Rollator Drive Nitro

De rollator Drive Nitro is de beste in zijn klasse, door zijn lichte gewicht, weggewerkte remkabels en grote voorwielen is deze zeer geschikt voor mensen die hulp bij het lopen nodig hebben en verder geen reuma of pijnklachten hebben. Zijn stevige frame absorbeert veel trillingen en de lichte design rollator is eenvoudig op te klappen en te vervoeren . Zijn grote voorwielen zorgen ervoor dat u makkelijk over oneffenheden en hobbels kunt lopen .

Prijs : 249,- 

 

 

 

4. Rollator Volaris Patrol

Rollator Volaris Patrol

De Volaris Patrol rollator is uniek door zijn grote soft wielen en flexibele frame dat zorgt voor maximaal contact met de ondergrond , De Volaris Patrol is zeer geschikt voor mensen die veel op ongelijke ondergronden lopen en het maximale comfort willen hebben. Ook zeer geschikt voor reuma en pijnklachten. Het slimme remsysteem helpt de rollator eenvoudig op de parkeerrem te zetten. De zitting is naar wens in hoogte te verstellen.

Prijs : 339,-

 

5. Rehasense Rollator Server

 

 

 

Rollator Rehasense Server

De rollator Server is een moderne rollator met een zeer licht en stabiel frame. De rollator is zeer wendbaar en geschikt voor binnen en buiten. Standaard met medium zachte banden en optioneel voor een kleine meerprijs met comfort banden. Een rollator waar u lang plezier van zult hebben, De rollator is in veel kleuren leverbaar.

Prijs : 295,-

 

 

Voor vragen over een rollator of welke rolaltor het beste bij u past kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice via 0545-296368 of [email protected]

 

 

Rollator top 5 2019 - Beste Rollator 2019

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »