Scootmobiel aan huis in geheel Nederland

Scootmobiel aan huis in geheel Nederland

Scootmobiel aan huis in geheel Nederland

Wij kunnen geheel vrijblijvend en gratis bij aan huis komen met verschillende scootmobielen. Wij hebben een zeer ruim assortiment scootmobielen en bespreken dan vooraf met u welke scootmobiel(en) we meenemen die u geheel vrijblijvend kunt testen. Wij doen dit in geheel Nederland met uitzondering van de eilanden.

Een overzicht van onze scootmobielen vind u hier : Scootmobielen Totale Zorgwinkel

U kunt natuurlijk ook bij onze winkel in Neede komen en daar alle modellen testen die u graag wilt. Wij kunnen u laten testen in een rustige omgeving en zullen u altijd begeleiden bij het proef rijden.

 Wij hebben verschillende scootmobielen op voorraad met verschillende snelheden. Zo is er altijd voor ieder wat wils. Wij hebben onze scootmobielen geselecteerd op betrouwbaarheid en comfort. Ook kunnen wij het onderhoud en reparaties voor onze rekening nemen mocht dat in de toekomst nodig zijn.

 

Waarom alleen met een scootmobiel aan huis in Nederland ?


In Nederland kunnen wij een snelle service aanbieden mocht onderhoud of reparatie aan uw scootmobiel nodig hebben . Wij kunnen hier een landelijke dekking geven. Wij vinden de service die u na de aanschaf van een scootmobiel zeker net zo belangrijk dan de aanschaf van een scootmobiel. Vandaar dat wij dit alleen in Nederland doen en bijvoorbeeld niet in België en de eilanden in Nederland.
 
Verzekering en pechhulp bij een scootmobiel

Wij kunnen alles voor u regelen zodat u wanneer de scootmobiel afgeleverd wordt meteen weg kunt rijden. Voor het regelen van de verzekering (klaverblad) en de Pechulp (scootmobiel hulpdienst) rekenen wij geen kosten, en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk op weg kunt gaan.


Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met :


Totale Zorgwinkel Neede
Bedrijvenweg 6A
7161 AJ Neede
0545-296368
info@totalezorgwinkel.nl

U kunt tijdens onze openingstijden uiteraard ook gewoon binnen lopen in onze winkel om de scootmobielen te bekijken en te testen. 

Scootmobiel aan huis in Nederland

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »