• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Scootmobiel Aanvragen via de Gemeente 2019

Scootmobiel Aanvragen via de Gemeente 2019

Scootmobiel Aanvragen via de Gemeente 2019

In sommige gevallen kunt u in aanmerking komen om een scootmobiel te krijgen via de gemeente. In de meeste gevallen gebeurt dit via een PGB (persoons gebonden budget) Hiermee heeft u namelijk zelf de vrije keus welke scootmobiel u wilt aanschaffen via de gemeente.  Let OP:  Dit kan alleen bij officiële dealers van de merken scootmobielen, de officiële dealer staat altijd vermeld op de site van de fabrikant of importeur . 

Als specialist in scootmobielen en elektrische opvouwbare rolstoelen zijn wij officiële dealer van o.a de merken : Medema Mini Crosser, Life & Mobility (Solo, Mezzo, Primo ) Drive (STD serie en Sportrider) Van Oss Medical (Galaxy 2 en Galaxy 2 de Luxe ) Afikim ( Breeze C en Breeze S serie )

 

Hoe gaat het aanvragen van een PGB voor een scootmobiel in zijn werk ?

Als u in aanmerking wilt komen voor een PGB voor een scootmobiel krijgt u vaak altijd eerst een huiskamer gesprek met een medewerker van de WMO van uw gemeente. Bij dit gesprek kunt u aangeven dat u graag een scootmobiel wilt naar uw eigen keuze via PGB. Ook kunt u tijdens dit gesprek aangeven dat u al een bepaalde scootmobiel op het oog heeft en eventueel al de door ons gemaakte offerte overhandigen. Dit kan ook in een later stadium . Wel is het belangrijk dat dit door een officiële dealer wordt gedaan die een correcte offerte kan maken die voldoet aan de eisen van de gemeente, dit om de kans zo groot mogelijk te maken dat u in aanmerking komt voor een PGB voor de scootmobiel.

Als specialist in scootmobielen hebben wij veel ervaring in het aanvragen via de PGB en kunnen wij u een correcte offerte maken voor de scootmobiel van wensen die voldoet aan de normen van de gemeente. 

 

Eigen bijdrage van een persoonsgebonden budget voor een scootmobiel

Afhankelijk van uw inkomen en vermogen vraagt de gemeente een eigen bijdrage van u voor het leveren van de scootmobiel. Dit zal 1x in de 4 weken moeten worden voldaan voor een periode van 5 of 7 jaar afhankelijk van uw gemeente. 

 

Aanvragen van een offerte voor een scootmobiel PGB

Het aanvragen voor een geschikte offerte voor het aanvragen bij de gemeente kunt u doen via [email protected] of op de productpagina van de betreffende scootmobiel. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met 0545-296368 . Wij leveren scootmobiel via de PGB in heel Nederland en in elke gemeente. 

 

Scootmobiel Aanvragen via de Gemeente 2019

Reacties

  1. Joke Vink Joke Vink

    Ik heb een 4 wielset scootmobiel al van af 2010 en ik zou een nieuwe willen hebben .hij ziet er niet uit voorfront kapot zit met ductape vast en rammelde heel erg

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »