Scootmobiel Actie - Gratis Windscherm Bij Aankoop Van Een Scootmobiel

Scootmobiel Actie - Gratis Windscherm Bij Aankoop Van Een Scootmobiel

Scootmobiel Actie - Gratis Windscherm Bij Aankoop Van Een Scootmobiel

Nu als zeer mooi Najaar's actie krijgt u bij aankoop van een scootmobiel een gratis windscherm t.w.v 225,- helemaal gratis . Deze actie is geldig t/m 26-11-2017 . 

Een windscherm bied u schutting tegen de koude wind, regen en insecten. Een windscherm op een scootmobiel verhoogd het comfort aanzienlijk en zorg voor een fijne rit. Ook in de koude dagen krijgt u niet de koude snijdende wind in uw gezicht maar zit u beschermt achter het scootmobiel windscherm.

 

Bij welke scootmobiel krijgt u een gratis scootmobiel windscherm ?

Deze actie is geldig op de onderstaande scootmobielen :

 

De scootmobiel wordt met windscherm gemonteerd en al bij u afgeleverd. Wij leveren de scootmobielen gratis af aan huis door heel Nederland met uitzondering van de eilanden. Bij de Drive Scootmobielen krijgt u ook nog 2 jaar gratis Pechhulp door heel Nederland.

 

Hoe lang is de levertijd van een scootmobiel ?

Wij leveren de scootmobiel binnen 1 tot 5 werkdagen bij u af zodat u zo snel mogelijk op weg kunt. Het kan voorkomen dat door uitzondering de levertijd binnen 10 werkdagen is. Maar over het algemeen hebben wij alle scootmobielen standaard op voorraad.

 

Scootmobiel uitproberen

Wij snappen dat u graag de scootmobiel eerst wil uitproberen. Dit is natuurlijk mogelijk. Hiervoor hebben wij 2 opties. U kunt bij onze showroom komen waar u de gewenste modellen kunt proberen. Wij zullen u ook een duidelijke uitleg en informatie per scootmobiel geven zodat u goed de verschillen weet en kunt merken tijdens het rijden. Voor het langs komen bij onze showroom hoeft u geen afspraak te maken en kunt u gewoon tijdens openingstijden van Dinsdag t/m Zaterdag bij ons binnen lopen.

 

Scootmobiel demonstratie aan huis

Ook is er de mogelijkheid dat wij met 1 of 2 scootmobielen bij u aan huis komen zodat u deze in uw eigen omgeving kunt uitproberen en testen. Wij zullen u natuurlijk een goede uitleg en instructies geven en uw begeleiden bij het rijden op de scootmobiel .

 

Totale Zorgwinkel

Bedrijvenweg 6A

7161 AJ Neede

0545-296368

info@totalezorgwinkel.nl

 

 

 

Scootmobiel Actie - Gratis Windscherm Bij Aankoop Van Een Scootmobiel

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »