Scootmobiel Afikim Breeze C4 - De Compacte Allerkunner

Scootmobiel Afikim Breeze C4 - De Compacte Allerkunner

Scootmobiel Afikim Breeze C44 wiel scootmobiel afikim Breeze C4

De Scootmobiel Afikim Breeze C4 is een zeer sterke en degelijk scootmobiel . De scootmobiel is geheel rondom geveerd en bied een zeer hoog zitcomfort. Met een actieradius van 50 km (bij 85Ah accu's) en een maximale snelheid van 15 km/u is deze scootmobiel zeer geschikt om lange afstanden af te leggen. Maar ook voor in en rond het dorp of stad is deze scootmobiel door zijn compacte formaat zeer geschikt. U kunt met deze scootmobiel eenvoudig boodschappen doen of winkelen. In de meeste gevallen kunt u met de scootmobiel gewoon naar binnen rijden. 

 

Scootmobiel Breeze C4 in de winkel

 

Bediening van de scootmobiel Afikim Breeze C4

De Scootmobiel heeft een overzichtelijk bedieningspaneel met op het dashboard de twee gashendels voor voor en achteruit, een draaiknop waar eenvoudig de snelheid mee kan worden ingesteld, een accu meter en de knoppen voor de verlichting (LED) en de knipperlichten (LED) . U hoeft dus geen moeilijke instellingen via een display te doen maar alles is voorzien van duidelijke en fysieke knoppen. De scootmobiel wordt standaard met twee spiegels geleverd voor optimale veiligheid.

 

Rijcomfort van de scootmobiel Afikim Breeze C4

De scootmobiel Breeze C4 is geheel rondom geveerd op alle 4 de luchtbanden, dit geeft een hoogcomfort en zorgt ervoor dat u comfortabel kunt rond rijden. De luxe stoel geeft een hoge ondersteuning en is geheel verstelbaar, zo kunt u de diepte van de stoel bepalen, de rugleuning kunt u in de gewenste hoek afstellen en de stoel is draaibaar voor het makkelijk in en uit stappen. Het stuur is ook te verstellen zodat u eenvoudig de gewenste hoek kunt instellen. 

 

4 wiel scootmobiel Breeze C in het park

 

Prijs van de scootmobiel Afikim Breeze C4

De scootmobiel breeze C4 heeft een verkoopprijs van 2995,- . Dit maakt deze scootmobiel echt de absolute top in zijn prijsklasse. Voor alle technische informatie over de scootmobiel Breeze C4 kunt u de volgende link gebruiken ---->> https://www.totalezorgwinkel.nl/afikim-scootmobiel-breeze-c4.html . De Breeze scootmobiel is leverbaar in de kleuren blauw en zilver.

 

 

3 wiel scootmobiel Breeze C4

Scootmobiel Afikim Breeze C4 - De Compacte Allerkunner

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »