Scootmobiel Drive Plus Dealer

Scootmobiel Drive Plus Dealer

De erkenning van een scootmobiel Drive Plus dealer wordt niet zomaar aan iedereen gegeven en hier zijn er maar enkele van in Nederland. Een Drive Plus Dealer onderscheid zich in kennis, service, garantie en prijs van de scootmobielen. Ook mag de nieuwe STD lijn scootmobielen alleen door Drive Plus dealers worden verkocht. 

In de regio Oost Nederland zijn wij de enige Drive Plus dealer en staan ook garant voor scootmobielen van top kwaliteit voor zeer betaalbare prijzen. Zo krijgt u bij aankoop van een Drive scootmobiel 2 jaar gratis pechhulp door heel Nederland , 2 jaar garantie, de scootmobiel wordt gratis bij u thuis bezorgd en u hebt uitgebreid de mogelijkheid om de scootmobiel te testen in onze showroom. 

Drive plus dealer - scootmobiel       Gratis scootmobiel pechhulp in Nederland      2 jaar garantie op een scootmobiel

 

Drive Scootmobiel STD Lijn

Met de nieuwe STD lijn heeft drive drie scootmobielen van verschillende grootte en prijsklasse op de markt gezet van uitmuntende kwaliteit. Deze lijn scootmobielen is geheel ontworpen met het oog op de gebruiker. Zo is de basis van de scootmobielen gebaseerd op veiligheid en comfort. De gehele lijn is dan ook hoog geveerd op alle 4 de wielen en de scootmobiel is zeer wendbaar zodat deze ook in kleine ruimtes te gebruiken is. 

De bediening van deze lijn is eenvoudig gehouden zodat deze voor iedereen makkelijk te besturen is. Het topmodel van deze lijn de Drive ST6D is uitgevoerd met een grote wielbasis en luxe scherm op het display met o.a snelheids aanduiding en afgelegde afstand. Ook heeft deze een brede voorkap zodat u beschermt zit tegen de wind.

 

Scootmobiel Drive ST4D

Scootmobiel Drive ST4D4 wiel scootmobiel Drive ST4D

 

Scootmobiel Drive ST5D

luxe scootmobiel Drive ST5D 4 wiel

 

Scootmobiel Drive ST6D

grote scootmobiel Drive ST6D luxe scootmobiel Drive ST6D scootmobiel - 4 wiel - luxe scootmobiel

 

Drive Scootmobiel Sportrider

 

Buiten de STD lijn heeft Drive nog de unieke sportrider scootmobiel. Deze scootmobiel valt meteen op door zijn unieke design, dat gebaseerd is op het ontwerp van een motor. De zeer sterke scootmobiel bied zeer veel beenruimte en kan maar liefst een gebruikersgewicht van 182 kg hebben. Met zijn maximale snelheid van 18 km/u en grote actieradius van circa 60 km is deze scootmobiel geschikt om mooi mee te toeren. Door zijn grote wielen en hoge bodemvrijheid is geen obstakel u te veel. Door zijn uitstekende vering en zeer luxe verstelbare stoel rijd u als een veertje over de weg.

 

drie wiel scootmobiel drive sportrider Drive sportrider - afikim sportrider

 

Door te klikken op de foto's van de scootmobielen komt u meteen bij het product terecht waar u nog meer informatie over de scootmobiel kunt vinden. Voor eventuele vragen kunt u ook altijd contact opnemen met onze klantenservice op : 0545-296368 of via info@totalezorgwinkel.nl. Wij hebben alle scootmobielen op voorraad zodat u deze altijd uitgebreid kunt testen en proberen

Onze adres gegevens en openingstijden kunt u vinden onder het kopje over ons en dan contact.

 

 

 

Scootmobiel Drive Plus Dealer

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »