Scootmobiel Drive STD 6 - 4 wiel

Scootmobiel Drive STD 6 - 4 wiel

Scootmobiel Drive STD 6 - 4 wiel

 

Is het voor niet mogelijk om bij onze winkel te komen ? Dan kunnen wij ook met verschillende scootmobielen bij u thuis komen zodat u deze daar kunt uitproberen. Voor meer informatie over een thuisbezoek kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl

 

Alle product informatie over de scootmobiel Drive STD6 vind u hier ---->Drive STD6

 

De scootmobiel van tegenwoordig moet aan steeds meer eisen voldoen en er wordt steeds meer van verwacht. De Drive STD 6 4 wiel scootmobiel is de uitkomst voor iedereen hoge eisen stelt aan een scootmobiel. Deze scootmobiel is zeer luxe uitgevoerd en heeft een zeer hoog rij comfort. Zijn fraaie design zorgt ervoor dat u wordt beschermt tegen de wind en regen op de koude dagen. 

 

De Drive STD 6 heeft een hoge bodemvrijheid met robuuste luchtbanden zodat obstakels geen probleem meer zijn. De scootmobiel is uitgerust met de beste vering op het moment verkrijgbaar en de royale stoel is draaibaar en geeft een uitstekende ondersteuning. Door dat de stoel ook in diepte verstelbaar is heeft u altijd zeer veel beenruimte en kunt u ontspannen rijden op deze scootmobiel.

 

Rijeigenschappen van de scootmobiel Drive STD 6 4 wiel 

De STD 6 heeft een maximale snelheid van 18 km/u die instelbaar is via het duidelijke en overzichtelijke display met drukknoppen. Het actieradius van deze scootmobiel is circa 55 km en optioneel uitbreidbaar door 105Ah accu's te plaatsen. De vering is apart geplaatst op elk wiel voor het hoogst mogelijke comfort.

 

Leverbare kleuren van de Drive STD 6 4 wiel scootmobiel

De Drive STD 6 is leverbaar in de kleuren antraciet en rood, dit geld tevens voor de gehele STD serie van Drive.

 

Scootmobiel Drive STD 6 4 wielScootmobiel Drive STD6

 

Als u besluit de scootmobiel Drive STD6 aan te schaffen dan koopt u een scootmobiel waar u jaren rij plezier van zult hebben.

 

Scootmobiel Drive STD 6 - 4 wiel

Reacties

  1. admin admin admin admin

    Goeden middag,

    De ST6D scootmobiel in antreciet kost 4650,- euro incl btw en incl 2x 105AH accu's

    MvrG

    Team Totale Zorgwinkel

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »