Scootmobiel kopen Achterhoek of Twente ? Waar moet U op letten?

Scootmobiel kopen Achterhoek of Twente ? Waar moet U op letten?

Scootmobiel kopen Achterhoek of Twente ? Waar moet U op letten?


Tijdens deze dagen is het goed voor te stellen dat u er lekker op wilt. Zelfstandig gaan en staan waar u wilt. Een scootmobiel is hiervoor de perfecte uitkomst. Maar waar moet u nu op letten bij de aanschaf van een scootmobiel ?

Ten eerste is het belangerijk dat u de scootmobiel op een betrouwbaar adres koopt . Dat er ook een mogelijkheid is om het onderhoud van de scootmobiel te doen en dat er service aan huis wordt gegeven. Zodat de scootmobiel netjes wordt opgehaald en weer terug wordt gebracht of dat het onderhoud of reparatie netjes aan huis wordt gedaan.  Door simpel de aanbieder op google in te typen wordt u vaak al een heel stuk wijzer.


Merken Scootmobielen 


Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten merken op de markt met verschillende kenmerken en prijzen. Wij adviseren altijd een scootmobiel te nemen van een merk dat in europa wordt geproduceerd , zo voorkomt u teleurstellingen . Een scootmobiel moet immers betrouwbaar zijn en comfortabel rijden. Daarom werken wij met de merken Vermeiren Capro, Drive en Afikim. Dit zijn merken die zich door de jaren heen bewezen hebben en verschillende soorten scootmobielen hebben met verschillende comfort en prijsklassen. Maar bovenal zijn dit merken die betrouwbaar zijn en een degelijk product maken waar u jarenlang plezier van kunt hebben.


Waar wilt u uw scootmobiel voor gebruiken ?? 


Elke scootmobiel heeft verschillende eigenschappen en kan een andere afstand overbruggen. Dit geld tevens voor de verschillende snelheden. Bij sommige scootmobielen kunnen andere accu's in om het actieradius van de scootmobiel te vergroten.  Wilt een een scootmobiel alleen voor kleine ritjes in en rond het dorp en om bijvoorbeeld naar de supermarkt te gaan dan is de Afikim Breeze C4 een goed voorbeeld om te nemen. deze scootmobiel is compact , stabiel en kan ongeveer een actieradius van 35 km rijden. Wilt u wat meer comfort en meer afstand dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de scootmobiel Carpo, scootmobiel Drive ST5D of Scootmobiel Mercurius. Wilt u echt super comfort, vering en een robuuste scootmobiel waar u 's winters ook wat meer achter beschermt zit tegen de wind of waar nog een hele overkapping over de scootmobiel kan dan adviseren wij de Afikim Breeze S4 te nemen.

3 Wiel scootmobiel of 4 wiel scootmobiel ? 

Er wordt ons vaak gevraagd of wij een 3 wiel scootmobiel of 4 wiel scootmobiel adviseren. Wij adviseren eigenlijk altijd een 4 wiel scootmobiel aangezien deze toch een stuk stabieler zijn en vaak volledig geveerd zijn op all wielen. Een 3 wiel scootmobiel heeft inderdaad een kleinere draaicirkel maar zo heel veel scheelt dat niet met een vier wiel scootmobiel. Wij wegen dan de veiligheid en het comfort het zwaarst en adviseren daarom een 4 wiel scootmobiel. Mocht u toch voor een 3 wiel scootmobiel wilen kiezen kies dan voor een zwaardere 3 wiel scootmobiel zoals de Afikim Breeze S3 of Drive Royal 3 . Deze staan niet op onze site vermeld en op voorraad maar zijn wel door ons leverbaar ook voor een demonstratie of proefrit.

Probeer altijd verschillende scootmobielen uit

Het is verstandig vooral als u nog nooit op een scootmobiel heeft gereden om eerst verschillende soorten te proberen bij het proef rijden. Zo krijgt u een goede indicatie over de eigenschappen van verschillende scootmobiel, hoe deze optrekt of afremt, hoe de vering is, de bediening van de scootmobiel ect.

Vragen over een scootmobiel  Mocht na het lezen van dit stukje nog vragen hebben over een scootmobiel of wilt u graag een proefrit maken bij u thuis of bij ons in de winkel dan kunt u contact opnemen met 0545-296368  via de email kunt U ons bereiken op info@totalezorgwinkel.nl

Totale Zorgwinkel Neede
Bedrijvenweg 6A
7161 AJ Neede
 

Scootmobiel kopen Achterhoek of Twente ? Waar moet U op letten?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »