Scootmobiel kopen in enschede

Scootmobiel kopen in enschede

Hier vind u meer informatie over het kopen van een scootmobiel in Enschede. En onze service met een scootmobiel bij u aan huis in Enschede!

Scootmobiel kopen in Enschede ? Scootmobiel aan huis in Enschede


Komt u uit Enschede en u wilt graag een scootmobiel aanschaffen op een betrouwbaar adres ? Wij hebben een ruim assortiment scootmobielen op voorraad van kwaliteits merken zoals o.a Drive,vermeiren,Afikim,Carpo, Exelcare,Ivacre. Een overzicht van onze scootmobielen vind u hier: Scootmobiel Totale Zorgwinkel

Door onze jarenlange ervaring met scootmobielen hebben wij een selectie van de beste merken gemaakt. Het is immers toch belangerijk dat de scootmobiel betrouwbaar en comfertabel is ? Alle scootmobielen hebben hun eigen kenmerken en eigenschappen, hierom is het altijd goed wat verschillende scootmobielen te proberen.

Showroom 

 

U kunt onze showroom vinden in Neede en Lichtenvoorde. Hier hebben wij de verschillende scootmobielen klaar staan om te testen in een rustige omgeving. Onze adres gegevens vind u hier : Contact Totale Zorgwinkel


Scootmobiel aan huis in Enschede

Wij kunnen ook met verschillende scootmobielen bij u aan huis komen, zo dat u deze uitgebreid kunt testen in uw eigen omgeving in Enschede. Dit doen wij geheel gratis en vrijblijvend. Wilt u de scootmobiel kopen dan laten wij deze meteen bij u achter in Enschede en kunnen eventueel de verzekering en pechulp meteen voor u regelen zodat u snel op pad kunt met de scootmobiel.
Wij komen met maximaal 3 scootmobielen bij u aan huis. In overleg met u bepalen we welke scootmobielen we meenemen naar EnschedeVoor het maken van een afspraak aan huis in Enschede kunt u contact opnemen met 0545-296368 of info@totalezorgwinkel.nl . Wilt u liever  onze showroom komen dan kunt u zonder afspraak rustig binnen lopen in Neede .

 

Scootmobiel kopen in Enschede ? Scootmobiel aan huis in Enschede

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »