• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Sitgo Elektrische Loopfiets

Sitgo Elektrische Loopfiets

Sitgo Elektrische Loopfiets

De Sitgo elektrische loopfiets is er in twee varianten. De Sitgo City en de Sitgo Electric.  De Sitgo City is de nieuwe luxere variant met een digitaal display, luxe zadel,veiligheidslot en gebogen stuur waardoor automatisch in een rechte zithouding komt te zitten.  Kom eens een kijkje nemen in onze showroom en ervaar het gemak van deze unieke elektrische loopfiets.

Sitgo City elektrische loopfiets mat zwartSitgo electric - elektrische loopfiets rood

 

 

 

 

 

 

 

 

De Sitgo elektrische loopfiets is ideaal voor mensen die moeten revalideren of fiets / val angst hebben. De Sitgo zorgt ervoor dat u normale afstanden kunt fietsen maar wel zeer veilig. U kunt namelijk ten aller tijden met uw voeten bij de grond of lichtjes mee steppen met de elektrische ondersteuning. Tijdens het stoppen voor bijvoorbeeld een stoplicht hoeft u niet af te stappen maar zet u gewoon uw voeten aan de grond terwijl uw lichaamsgewicht rust op het zadel. Zo kunt u dus grote afstanden afleggen met weinig inspanning en dat terwijl de Sitgo eruit ziet als een normale sportieve fiets.

De Sitgo Electric is een tijdje geleden getest door het team van scouters . In het filmpje hieronder ziet u hun bevindingen. 

Actieradius en snelheid van de Sitgo Elektrische Loopfiets

De Sitgo Electric en de Sitgo City elektrische loopfietsen hebben een bereik van circa 35 - 40 km voordat deze weer moeten worden opgeladen. De snelheid van de elektrische loopfiets is in te stellen in drie standen . In de drie standen kunt u zelf nog weer snelheid bepalen via de gashendel. De maximale snelheid per stand is : 0 t/m 6 km/u / 0 t/ m 15 km/u / 0 t/m 20 km/u

 

Officieel Verkooppunt / Dealer van de elektrische loopfiets Sitgo van Nederland

Als officieel verkooppunt van de Sitgo loopfiets kunt u deze bij ons in de showroom eenvoudig proberen . Wij zullen u uitleg geven over de werking van de Sitgo en u begeleiden tijdens de proefrit. De fabrikant van deze loopfiets zit circa 100 meter bij ons vandaan dus voor optie's en eventuele aanpassingen kunnen wij snel schakelen. 

 

Prijs en kleur van de Sitgo Elektrische Loopfiets

De Sitgo City is verkrijgbaar in de kleur mat zwart en racing green voor een prijs van 2349,- incl BTW . De Sitgo Electirc is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en rood voor een prijs van 2229,- incl BTW. 

Door op de bovenstaande linken (onderstreept in kleur, eerste regel ) te drukken vind u alle specificatie's van deze unieke elektrische loopfiets. 

 

Sitgo Elektrische Loopfiets

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »