Sta-op stoel Boston - Speciale Aanbieding

Sta-op stoel Boston - Speciale Aanbieding

Sta-op stoel Boston - Speciale Aanbieding

 

De Sta-op stoel Boston is een exclusieve stoel die speciaal voor ons ontwikkeld is in samenwerking met de 100% Nederlandse fabrikant DS meubelen. Deze stoel is voorzien van 2 motoren met een en die ervoor zorgen dat u de rugleuning en voetenbank elektrisch en apart van elkaar kunt bedienen. De sta-op functie zorgt ervoor dat u eenvoudig en zonder moeite kunt opstaan.

 

Maten van de sta-op stoel Boston

De sta-op stoel Boston is in 3 maten verkrijgbaar. Zo kunt u altijd kiezen voor de juiste maat die bij u past. Wij zullen bij de passing goed kijken welke maat geschikt voor u is. U kunt bij de Boston sta-op stoel kiezen uit drie verschillende soorten rugleuningen . Deze hebben elk een ander aanzicht en geven een verschillende rug ondersteuning.

 

Sta op stoel boston rug 1sta op stoel boston rug 2Boston aanbieding sta op stoel rug 3

                                  Rug 1                                        Rug 2                                Rug 3

 

Sta-op stoel aanbieding

De Boston sta-op stoel heeft 4 speciale stofsoorten en 4 speciale leersoorten waarbij de prijs zeer scherp is. In samenwerking met de fabrikant hebben wij deze kleuren voor u geselecteerd en extra groot ingekocht zodat u deze stoel voor een zeer voordelig prijs kunt aanschaffen. De sta-op stoel van hoge kwaliteit kunt u nu al kopen in een sterke stof soort voor 1495,- en in het leer voor slechts 1595,-. Dit scheelt u ruim 500,- op de normale aanschaf van deze stoel. 

 

Proefzitten

Het proefzitten en inmeten van deze sta op stoel kunt u doen in onze showroom in Neede aan de Bedrijvenweg 6a. Mocht u meer informatie over deze unieke actie willen da kunt u contact opnemen met 0545-296368

 

 

 

Sta-op stoel Boston - Speciale Aanbieding

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »