• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Sta-op Stoel Dave

Sta-op Stoel Dave

Sta-op Stoel Dave

De sta-op stoel Dave is een moderne relax en sta-op stoel voorzien van 3 motoren die onafhankelijk van elkaar te verstellen zijn. De stoel wordt geheel op maat aan de hand van uw lichaam ingemeten in onze showroom of bij u thuis.  Zo kijken wij naar de zitdiepte, de zithoogte en de lengte van de voetenbank. 

Door de drie motoren kunt u elke functie onafhankelijk van elkaar verstellen. Zo heeft de stoel een rugverstelling, een dubbele kuitsteun, een kantel relaxstand en een sta-op stand die met de overzichtelijke en eenvoudige afstandsbediening bediend kunnen worden.

De sta-op stoel Dave is uitgevoerd met strakke zijpanelen en een siervolle rugleuning voorzien van een top swing.  De vulling van de rugleuning en zitting is van hoge kwaliteit en geeft een zeer goede zit ondersteuning

sta op stoel Dave voetenbanksta op stoel Dave kantelstand

Kleuren en stoffen van de sta-op stoel Dave

Natuurlijk kunt u de sta-op stoel Dave in de kleur en stof / leer / stamskim krijgen die u wenst. Wij hebben een groot scala aan stoffen en kleuren waar u uit kunt kiezen. Na de inmeting en keuze van kleur en stof wordt de stoel geheel op maat voor u gemaakt in de meubelfabriek in Oldenzaal, deze stoel is namelijk geheel van Nederlands fabricaat. Hierdoor bent u verzekerd van een hoge kwaliteit van de stoel . 

 

Optie's van de Sta-op stoel Dave

Wilt u de stoel graag vrij in het midden van de kamer hebben staan ? Dan is het beter dat u geen snoer door de kamer heeft lopen, de stoel kan dan worden uitgerust met een accu.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een draaiplateau onder de stoel te krijgen die automatisch vast staat zodra u de stoel in de sta op stand zet. 

Of wlt u graag een wielenset zodat de stoel makkelijk verplaatsbaar is ? Een nekrol kussen ? Er zijn veel mogelijke optie's bij de sta-op stoel Dave om de stoel geheel naar u wens te krijgen.

Graag een demonstratie en inmeting aan huis van deze stoel of van meerdere stoelen zodat u thuis de keuze kunt maken ? Neem dan contact op met 0545-296368 of [email protected]

Natuurlijk bent u ook welkom van Dinsdag t/m Zaterdag in onze showroom aan de bedrijvenweg 6a in Neede

Sta-op stoel Dave3 motorige sta op stoel Dave

Sta-op Stoel Dave

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »