Toiletbeugels plaatsen zonder te boren

Toiletbeugels plaatsen zonder te boren

Toiletbeugels plaatsen zonder te boren

Op het toilet kan het handig zijn om een toiletbeugel of handgreep te hebben zodat u een steun heeft met opstaan. Nu is niet iedereen even handig of wilt u niet in de muur boren ? In sommige gevallen mag u ook niet eens in de muur boren als de woning bijvoorbeeld van de woning bouw is . Voor een toiletbeugel of wc handgreep die niet geboord hoeven worden zijn er verschillende oplossingen mogelijk. Hieronder zullen wij enkele veel voorkomende en handige oplossingen voor u op een rij zetten.  Door op de afbeeldingen van het product te klikken gaat u naar de product pagina met alle informatie en prijzen.

 

Dubbele Toiletsteun Atlantis

atlantis toiletseun

 

De Atlantis toiletsteun is zeer simpel te plaatsen en op hoogte in te stellen. Is in eerste instantie de hoogte niet goed ? Dan past u deze na die tijd in een handomdraai weer aan. De Atlantis toiletsteun is zeer stabiel en ook makkelijk te verplaatsen om bijvoorbeeld de wc schoon te maken. 

 

Liddy Toiletsteun

Liddy toiletsteun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Liddy toiletsteun is eenvoudig te bevestigen door de huidige gaten in uw toiletpot. U haalt de bril en deksel eraf, plaatst de liddy bevestiging beugel en daarop de bril en deksel en zet ze in 1 keer vast door de toiletgaten in het porselein van uw toilet. De poten kunt u stellen op de hoogte van uw wc. Heeft u een verhoogd toilet ? Dan kunt u optioneel de verlengde poten set mee bestellen. 

Able2 Opvouwbare Toiletsteun

Able2 opvouwbare toiletsteun

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het opvouwbare toiletframe is 1 van de stabielste losse frames en heeft een voetplaat voor extra stevigheid. De toiletsteun is eenvoudig te plaatsten en op hoogte in te stellen. Wilt u de toiletsteun meenemen op vakantie of een weekendje weg ? Geen probleem met 1 simpele handeling vouwt u de toiletsteun samen tot een plat pakket wat gemakkelijk te vervoeren is. 

Etac Swift Toiletoverzet

etc swift vrijstaande toiletoverzet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Etac Swift is voorzien van twee armsteunen waarmee een goede steun heeft om op te staan. Groot voordeel is dat deze meteen op zit hoogte is in te stellen zodat deze meteen als toilet verhoger dient. Zo heeft u meteen de ideale positie om op te staan en twee armsteunen om u hierij te ondersteunen. De Etac Swift toiletoverzet heeft aan de binnenzijde een spatscherm zodat niks over de toilet heen kan komen. De toiletoverzet is los te plaatsen en er weer af te halen om bijvoorbeeld de overzet en de toilet schoon te maken. Door zijn lichte gewicht is dit door bijna iedereen te doen. Met een maximale belasting van 130 kg is de Etac Swift zeer breed inzetbaar voor een grote groep mensen.

Klantenservice

Wilt u graag meer informatie over de toiletsteunen zonder montage ? Dan kunt u ons tijdens openingstijden altijd bereiken op 0545-296368 of via [email protected]

Natuurlijk kunt u ook binnenlopen in onze showroom aan de Russchemorsweg 38 in Neede

totale zorgwinkel neede

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »