• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Topservice van de Totale Zorgwinkel: gratis demonstraties aan huis door heel Nederland!

Topservice van de Totale Zorgwinkel: gratis demonstraties aan huis door heel Nederland!

Als specialist van scootmobielen, elektrische rolstoelen en sta-op stoelen komen we graag bij de mensen thuis. Wij kennen onze producten door en door en weten feilloos wat de mogelijkheden en opties zijn. Ook belemmeringen rondom specifieke zorgklachten lossen wij graag op met perfect aansluitende hulpmiddelen. Omdat wij weten dat het niet altijd haalbaar is onze ruime thuiszorgwinkel in Neede te bezoeken, vinden wij onze service aan huis heel vanzelfsprekend!

Bent u voornemens een scootmobiel aan te schaffen, een sta-op stoel te kopen of heeft u een elektrische rolstoel nodig, maar bent u niet in de gelegenheid naar ons toe te komen? Neem dan contact met ons op en we maken een afspraak voor een thuisdemonstratie.

Hier kunt u lezen hoe het werkt en wat u van ons kunt verwachten.

Een nieuwe scootmobiel: op uw gemak een proefrit maken

Het begint allemaal op onze website. U heeft ons aanbod bekeken en heeft een voorlopige keuze gemaakt. Maar u wilt er natuurlijk graag een proefrit mee maken. De eerste stap die u zet is het bellen naar onze klantenservice op 0545-296368. Samen bekijken wij of uw keuze ook een juiste keuze is die aansluit op uw situatie, wensen en eisen. In overleg selecteren wij 2 verschillende scootmobielen waarmee wij u vrijblijvend gaan bezoeken. Op de afgesproken datum kunt u thuis in alle rust de scootmobielen bekijken en geven wij uitgebreide informatie. Uiteraard krijgt u de mogelijkheid om op beide scootmobielen een proefrit te maken. Wij lopen dan met u mee en helpen u, indien nodig, tijdens het rijden. We testen de vering uit, de toegankelijkheid door deuren en poorten en het rijden op verschillende soorten ondergrond.

Besluit u een scootmobiel te kopen, dan kunnen wij deze in de meeste gevallen direct bij u achterlaten. De verzekering, pechhulp en het regelen van bijvoorbeeld onderhoud aan huis kunnen wij nog datzelfde moment bij u thuis verzorgen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen dit zelf te regelen.

Een elektrische rolstoel uitproberen

Het aanvragen van een demonstratie van elektrische rolstoelen is hetzelfde. In dit geval kunnen we zelfs 3 verschillende soorten rolstoelen voor u meenemen. Heeft u een keuze gemaakt, dan bespreken wij samen uw eisen en wensen. Leg de lat gerust hoog, want wij willen dat u uiteindelijk een rolstoel kiest die het beste bij u en uw situatie past. Vervolgens maken we een afspraak en komen wij bij u thuis langs.

Alvorens u een proefrit gaat maken, leggen wij de werking van de rolstoelen uitvoerig uit. Hierna gaan we zowel binnen als buiten de rolstoel uitgebreid uittesten. U kunt in alle rust de rolstoelen uitproberen en is er een aanpassing nodig, dan bespreken wij de mogelijkheden samen.

Ook hier geldt dat wij de rolstoel van uw keuze bij u achter kunnen laten, zodat u direct en optimaal mobiel bent.

De perfecte sta-op stoel samenstellen

Het kopen van een sta-op stoel is bij de Totale Zorgwinkel echt een feestje. U hoeft slechts een keuze te maken uit 3 modellen en wij nemen ze mee naar uw huis voor een uitgebreide demonstratie. Het aanmeten van een sta-op stoel is een van de specialiteiten van onze thuiszorgwinkel. En dat mag u ook van ons verwachten, want elke sta-op stoel is uniek en wordt aan de hand van uw lichaamsbouw op maat gemaakt. Met een ruime keuze aan stoffen en verscheidene opties stellen wij de ideale stoel met u samen waar u jaren plezier van gaat hebben.

Mocht u voor een sta-op stoel kiezen die handmatig op uw lichaam kan worden afgesteld en bent u helemaal tevreden over de uitvoering en de stof, dan is het ook hier mogelijk om de stoel direct bij u achter te laten.

Maak direct een afspraak zonder verplichtingen!

Het aanschaffen van een scootmobiel, een elektrische rolstoel of een sta-op stoel is geen sinecure. Wij willen u dan ook graag zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Met heldere informatie en ons betrouwbare advies zorgen wij ervoor dat u de juiste keuze maakt en nog lang plezier zult beleven aan uw investering.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten of de demonstraties, bel ons dan gerust op 0545-296368.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »