• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Verhuisbericht

Verhuisbericht

Verhuisbericht

Op 17 Maart 2020 zullen wij verhuizen naar ons nieuwe pand aan de Russchemorsweg 38 in Neede. Door de verdubbeling van de ruimte kunnen wij een nog groter assortiment in hulpmiddelen , scootmobielen, sta-op stoelen, elektrische rolstoelen en seniorenbedden gaan aanbieden . Hierdoor worden we 1 van de grootste aanbieders van hulpmiddelen in heel Nederland, en kunnen we de klant een ruim aanbod aanbieden zodat er altijd een hulpmiddel bij zit dat bij u past. 

Ons nieuwe adres bevind zich op het nieuwe industrieterrein de Russchemors en kan nog niet door elk navigatie systeem gevonden worden. Voor de navigatie kunt u het adres van Camper Passie aanhouden Parallelweg 90, 7161 AG Neede. Hier tegen over ligt het nieuwe industrieterrein de Russchemors en vanaf daar ziet u ons pand al staan.

Nieuwsgierig geworden naar onze uitgebreide collectie en het compleet vernieuwde pand?

Kom langs en laat u verrassen door het grote aanbod, de sfeervolle showroom en de gastvrijheid die wij U nu nog beter kunnen bieden dan voorheen !

Nieuwe Adres Gegevens Per 17 Maart 2020

Totale Zorgwinkel

Russchemorsweg 38

7161 RT Neede

0545-296368 ( ongewijzigd )

[email protected] ( ongewijzigd )

www.totalezorgwinkel.nl ( ongewijzigd )

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »