• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens

  • Geplaatst op
  • 0
Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens

Thuis is alles fijner, vertrouwder, beter! Het is dus dé perfecte plek voor het uitkiezen van jouw scootmobiel, rolstoel of sta-op-stoel.

‘’Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens’’, het is een bekend spreekwoord dat voor veel situaties geldt. Want, zeg nu eerlijk, thuis voelt alles al snel veel beter en vertrouwder aan dan buitenshuis. Hélemaal wanneer het over uw zorgproducten gaat. Als u kiest voor een nieuwe scootmobiel, elektrische rolstoel of een sta-op-stoel, wilt u dit in alle rust uitzoeken. Veilig in uw eigen omgeving, zodat u precies weet welke obstakels u tegenkomt. Dit begrijpen wij als geen ander. Daarom komen wij graag bij u langs.

Inmeten van sta-op-stoelen
Bij een sta-op-stoel is het belangrijk dat hij exact aansluit op uw wensen. Daarnaast moet de stoel worden aangepast op uw houding en lichaamsbouw. Om dit goed te kunnen bepalen, komen wij uw nieuwe sta-op-stoel bij u thuis inmeten. Zo weet u zeker dat u de juiste stoel besteld!

Demonstratie scootmobielen en elektrische rolstoelen
Een scootmobiel kan bij ons in de winkel erg fijn rijden, maar eenmaal thuis aangekomen niet geschikt zijn voor uw thuissituatie. Hij is bijvoorbeeld niet wendbaar genoeg, of de scootmobiel is te breed. In zulke gevallen is het prettig om de scootmobiel of elektrische rolstoel eerst thuis uit te proberen, voordat u overgaat tot aankoop. U raadt het al: wij komen graag langs zodat u diverse scootmobielen kunt testen en vergelijken.

Een afspraak is zo gemaakt
Op onze website is ons hele assortiment te vinden. Kijk rustig rond en bepaal welke 3 scootmobielen uw voorkeur hebben. U mag ons altijd bellen of mailen zodat we u kunnen helpen met uw keuze óf voor het inplannen van een afspraak.  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »