Medela Calma Speen
Calma Speen €13,95

Calma Speen

€13,95
Op voorraad
EAN: 7612367021944
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in NL
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf Betalen Via Billink Afterpay Mogelijk
  • Zowel online als in de showroom verkrijgbaar
  • Levering : 1 tot 3 werkdagen
Informatie

Door de Medela Calma speen wordt de natuurlijke zuigtechniek van de baby behouden. Hierdoor wordt tepelspeen verwarring voorkomen.  Ook wordt de kans op flesweigering minimaal en kan de baby na de flesvoeding gewoon weer aan de borst.

Door de Medela Calma speen kan de baby tegelijk drinken en ademhalen en rustig pauzeren. Hierdoor is het verschil tussen borstvoeding en flesvoeding minimaal. De speen lekt niet en de baby geeft bij het boeren minder vaak melk terug.

Met Calma verandert de drinktechniek van uw baby niet. Of u uw baby nu aan de borst voedt of hem met Calma voedt, de melk stroomt alleen als de baby een vacuüm creëert.

Calma is ideaal voor moeders die op zoek zijn naar een manier om hun baby met een fles moedermelk te geven. De Calma werd ontwikkeld op basis van de resultaten van onderzoek in samenwerking met de University of Western Australia. Daardoor is de Calma de unieke speen voor baby's die borstvoeding krijgen, omdat ze kunnen zuigen, slikken en ademen zoals ze aan de borst ook doen. Of u uw baby nu aan de borst voedt of de Calma gebruikt, de baby moet een vacuüm creëren om de melk te laten stromen. Zodra de baby pauzeert, stopt de stroom, net zoals aan de borst. Dat is wel zo prettig voor uw baby.
 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »