Doro Doro Care Secure Plus 347 (alarmtelefoon)
Doro Care Secure Plus 347 (alarmtelefoon) €199,95

Doro Care Secure Plus 347 (alarmtelefoon)

€199,95
Op voorraad
EAN: 7322460042097
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in NL
  • 14 dagen bedenktijd
  • Achteraf Betalen Via Billink Afterpay Mogelijk
  • Zowel online als in de showroom verkrijgbaar
  • Levering : 1 tot 5 werkdagen
Informatie

Doro Care Secure Plus 347 Alarmtelefoon

.

De Doro Care Secure Plus 347 alarmtelefoon is eenvoudig te gebruiken en wordt standaard geleverd met twee alarmhangers. U kunt deze alarmtelefoon eenvoudig zelf programmeren door de stap voor stap handleiding die erbij zit. U kunt maximaal 4 alarm nummers programmeren die achter elkaar gebeld worden . Dit rijtje doet de telefoon 14 x tot 1 van de ontvangers het alarm verbreekt en de telefoon dus weet dat de alarm oproep gehoord is. Het verbreken van het alarm kan de ontvanger gewoon op afstand op de eigen telefoon doen door het * in te drukken. Door de vooraf(tijdens het programmeren) in gesproken nood boodschap die de telefoon herhaalt tijdens het alarm maken weet elke ontvanger om welke persoon dit gaat en wat zijn adres gegevens zijn.  Dze boodschap staat voor gedrukt in het installatie boekje en dient men alleen persoonlijk te maken.

Alarmhangers van de alarmtelefoon Doro Secure Plus 347

De alarmtelefoon wordt standaard geleverd met een alarm nekhanger en een alarm voor om de pols. Het alarm voor om de pols is spat waterdicht. U kunt hier dus niet mee onder de douche maar deze wel gewoon omhouden bij bijvoorbeeld het handen wassen. 

 

Zit er een abonnement bij de Doro Secure Plus 347 Alarmtelefoon

Bij de Doro secure plus 347 zit geen abonnement bij en dit is ook niet nodig. De alarmtelefoon werkt gewoon via uw eigen telefoon netwerk en in de voor geprogrammeerde alarmnummers komen altijd uw eigen bekenden te staan, zoals bijvoorbeeld, buren, kennissen, kinderen, vrienden of uw thuiszorg. Let op u mag hier geen alarmnummer zoals 112 in programmeren.

 

Kan ik met de Doro Care Secure Plus 347 ook gewoon bellen ?

Met de Doro 347 kunt natuurlijk ook gewoon bellen. Door zijn grote duidelijke toetsen kunt u eenvoudig het nummer invoeren. De 4 geprogrammeerde alarmnummers kunt u bij het oppakken van de hoorn gewoon als voorkeursnummer gebruiken , deze zullen dan geen alarm maken. 

Het volume in de hoorn en op de speaker is instelbaar tot +25 Db . Het volume van de beltoon is tevens instelbaar in drie standen zodat deze luid en duidelijk hoorbaar is.

 De Dore Care SecurePlus  beschikt over een classificatie van M3/T3 of hoger. Dit betekent dat zij werken met de meeste typen gehoorapparaten.
 

Doro Care Secure Plus 347 Alarmtelefoon

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »