Clover 3 Elektronische handloep  ST409077
3 Elektronische handloep ST409077 €297,50

3 Elektronische handloep ST409077

€297,50
  • Gratis verzending vanaf € 50,- in NL
  • 14 dagen bedenktijd
  • Al meer dan 15 jaar ervaring in hulpmiddelen
  • Zowel online als in de showroom verkrijgbaar
  • Levering : 1 tot 5 werkdagen
Informatie

Clover 3 Elektronische handloep ST409077


De Elektronische handloep clover 3 is zeer duidelijk en heeft een compact formaat. Zo past de Clover 3 in iedere broekzak en is zeer makkelijk mee te nemen. Dit is ideaal als u ook bij voorbeeld in de supermarkt de prijzen wilt lezen of bij het winkelen naar de maat wilt kijken.

Vergroting en zichtbaarheid

De elektronische handloep clover heeft een hoge camera kwaliteit en kan ingesteld worden van 3 tot 16 x vergroting. Het contrast is geheel instelbaar en er kan gekozen worden uit 10 verschillende kleur modi. Het beeldscherm heeft een diagonaal van 9 cm groot en is voorzien van ledverlichting. Ook heeft de elektronische handloep clover 3 de mogelijkheid het beeld te "freezen"waarbij het beeld even wordt vast gezet. De loep onthoud automatisch de laatst gekozen instelling.

Accu van de elektronische beeldschermloep

De clover 3 wordt geleverd incl oplaadbare accu en adapter. Met een volle accu kan de Clover 3 ongeveer 3,5 uur mee. Als er na 3 minuten geen activiteit heeft plaats gevonden schakelt de beeldschermloep automatisch uit om de accu te sparen.

Specificaties van de elektronische handloep Clover 3

Afmeting : 90 x 72 x 18 mm
Gewicht : 100 gram
Wordt geleverd incl accu en adapter

De clover 3 is een electronische handloep die past in elke broekzak. Handig voor het doen van boodschappen voor bijvoorbeeld het bekijken van prijzen en maten. De vergroting is instelbaar van 3 tot 16x Het contrast is instelbaar en er kan worden gekozen uit 10 verschillende kleurmodi. Het diagonaal van het display is 9cm groot. Tevens beschikt deze handzame loep over een Freeze functie, waarbij het beeld even kan worden vastgezet en LED verlichting. Om de accu te sparen zal de Clover 3 automatisch uitschakelen als er na 3 minuten geen activiteit heeft plaats gevonden. De sterke accu gaat 3,5 uur mee. Wordt geleverd inclusief adapter.

Afmetingen: 90 x 72 x 18 mm.

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »