• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen
TZ TZ Dayclock Duo - Digitale Kalenderklok Met Agenda Functie
TZ Dayclock Duo - Digitale Kalenderklok Met Agenda Functie 265,-

TZ Dayclock Duo - Digitale Kalenderklok Met Agenda Functie

€265,- €265,00
  • Verzending PostNL 6,95 -Gratis vanaf € 50,- in NL
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel van Nederland
  • Achteraf Betalen Via Billink Afterpay Mogelijk ( tot 250,-)
  • Zowel online als in de showroom verkrijgbaar
  • Levering : 1 tot 5 werkdagen
  • Klantenservice van 09:30 tot 18:00
Informatie

TZ Dayclock Duo - Digitale Kalenderklok Met Agenda Functie

De Dayclock Duo is een digitale kalenderklok met agenda en fotoalbum functie. Deze dementie klok kan ten aller tijden bereikt worden op afstand met uw smartphone, computer of tablet. U kunt hier op afstand afspraken en foto's inzetten zodat de persoon waar het om gaat deze op de dayclock te zien krijgt. Ook heeft de nieuwe Duo dayclock een functie om zeer eenvoudig beeld te bellen en spraakberichten te sturen. De plek waar de dayclock komt te staan moet wel van WIFI zijn voorzien om de agenda,foto's en beeldbellen door te laten komen. Zonder WIFI is de dayclock een duidelijke digitale kalenderklok die de dag, datum en tijd aangeeft. Met de Dayclock wordt een standaard mee geleverd zodat u de kalenderklok overal kunt neerzetten binnen een bereik van een stopcontact.

De dayclock zorgt voor rust en geeft een goed en duidelijk overzicht voor de gebruiker. Het beeldscherm van de dayclock is groot en duidelijk en heeft een formaat van 10 inch met een afmeting van 25,7 x 14,7 x 1,0 cm

Abonnement Van De Dayclock Duo

Om onbeperkt de agenda functie, het beeldbellen, de spraak en foto berichten te sturen van afstand op uw tablet, computer of smartphone werkt de Dayclock met een abonnement van 5,- per maand waar u bij aanschaf van de Dayclock Duo 3 maanden gratis kado krijgt. Na deze 3 maanden kunt u kiezen om of het abonnement te verlengen of de Dayclock Duo alleen als digitale kalenderklok te gebruiken zodat de gebruiker wel een duidelijk beeld heeft van de dag,datum, tijd en dagdeel maar geen berichten of agenda meldingen meer ontvangt. Elk jaar na afloop van het abonnement krijgt u een link om het abonnement met een jaar te verlengen. 

Specificatie's Van De Dayclock Duo Digitale Kalenderklok met Agenda Functie

Merk : Dayclock

Type: Digitale Kalenderklok 

Agenda functie : Ja

Beeldbellen : Ja

Spraakberichten : Ja

Foto berichten : Ja

Op afstand te beheren : Ja

Schermformaat : 10 inch

Kleur : Wit of zwart

Gewicht : 500 gram

Inhoud verpakking : 1 x Dayclock Duo 10 inch , adapter, dayclock standaard, handleiding

Garantie : DayClocks garandeert dat de goederen vrij zijn van substantieve materiële defecten. DayClocks geeft een garantie van 12 maanden, mits het product volgens de handleiding en normaal gebruikt is.DayClocks kan in geen geval aansprakelijk worden gehouden voor enige incidentele, speciale of gevolgschade van enige aard, zelfs als DayClocks op mogelijkheden van zulke schade is gewezen.

 

 

 

 

TZ Dayclock Duo - Digitale Kalenderklok Met Agenda Functie

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »