• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

Douchestoel wandmontage

5
Een douchestoel die geschikt is voor wandmontage dient veilig en betrouwbaar te zijn. Daarom is het belangrijk een betrouwbaar merk te kiezen die kwaliteit leveren, zodat u er van op aan kunt dat uw veiligheid nooit in het geding komt.
Toon meer
Sorteer op:

 

Een douchestoel die geschikt is voor wandmontage dient veilig en betrouwbaar te zijn. Daarom is het belangrijk een betrouwbaar merk te kiezen dat kwaliteit levert, zodat u er van op aan kunt dat uw veiligheid nooit in het geding komt. De veiligste merken voor een douchestoel die aan de muur wordt gemonteerd en opklapbaar zijn o.a Linido, Etac en Drive. Deze merken hebben veelal onderzoek gedaan naar de veiligheid, het comfort en hoe ze de gebruiker het best van dienst kunnen zijn.

Voordelen van een douchestoel met wandmontage aan de muur

Het voordeel van een douchestoel die aan de muur wordt gemonteerd is dat deze altijd stabiel en veilig zit en op uw ideale hoogte. De douchestoelen zijn eenvoudig opklapbaar en makkelijk te reinigen. Etac en Linido hebben goed onderzoek gedaan naar het zitcomfort en de afloop van de stoelen. Zodat deze niet knellen in de knie holte en het water een goede afloop heeft. Ook is er op de douchestoelen met wandmontage een anti-slip laag aangebracht die u niet merk maar wel voorkomt dat u van de douchestoel af kunt glijden.

Levensduur van een douchestoel met wandmontage

Een douchestoel aan de wand van Linido, Etac of Drive zijn ontwikkeld voor een lange levensduur en zullen ook veel langer mee gaan dan een losse douchestoel of douchekruk.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »