• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen
Een Traplift Aanvragen Via De WMO Gemeente
Een Traplift Aanvragen Via De WMO Gemeente

Een Traplift Aanvragen Via De WMO Gemeente

Op voorraad
  • Verzending PostNL 6,95 -Gratis vanaf € 50,- in NL
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel van Nederland
  • Achteraf Betalen Via Billink Afterpay Mogelijk ( tot 250,-)
  • Zowel online als in de showroom verkrijgbaar
  • Levering : 1 tot 2 werkdagen
Informatie

Een Traplift Aanvragen Via De WMO Gemeente 

U heeft thuis een traplift nodig en bent benieuwd naar de vergoedingen via de Gemeente WMO ? Dan zijn er voor u zeker mogelijkheden. Een traplift kan namelijk vergoed worden door de WMO in uw gemeente. 

Dit gaat natuurlijk niet zomaar en u moet goed beslagen ten ijs komen bij het WMO loket.

Welke traplift heb ik thuis nodig ?

Ten eerste moet u natuurlijk weten welke traplift u nodig heeft , welke stoel en bediening of hoeveel bochten de trap heeft en hoe de traplift het beste geplaatst kan worden bij u thuis. Voor alle gevallen zijn er altijd oplossingen. Maar ook zeker is belangrijk voor de WMO van de gemeente wat de kosten zijn voor het plaatsen van een traplift. 

Hoe gaat de aanvraag bij de gemeente WMO in zijn werk ? 

U kunt hier boven het offerte formulier invullen en er zal telefonisch een geheel vrijblijvende en gratis afspraak met u gemaakt worden om uw situatie te bekijken en in overleg met u te kijken welke traplift u nodig heeft en welk prijskaartje daar aan zit. Daar gaan we mee aan de slag en laten u verschillende optie's en mogelijkheden zien.

 Voor iedereen een traplift

Daarna gaan we samen met u de aanvraag bij de gemeente begeleiden en ons best doen om de aanvraag via de WMO zo soepel te mogelijk laten lopen en u hier in te helpen. De gemeente heeft vaak een aantal weken ( 3 tot 8 ) nodig om de aanvraag te behandelen en te beoordelen. Daarna krijgt u bericht of uw aanvraag is goed gekeurd of niet ? Bij goedkeuring gaan wij over tot plaatsing en kunnen wij de traplift vrij snel leveren. Mocht de gemeente een negatief advies hebben gegeven dan zijn er voor u nog verschillende optie's over . In sommige gevallen kan een traplift gehuurd worden, u schaft de traplift zelf aan of u ziet er vanaf. Goed om te weten is dat wanneer u er vanaf ziet wij hier GEEN kosten voor in rekening brengen.

Aanvragen van een afspraak 

Voor het maken van een afspraak kunt u het bovenstaande offerte formulier invullen of mailen naar [email protected] met uw gegevens en telefoonnummer zodat wij telefonisch een afspraak met u in kunnen plannen. Onze klantenservice is ook bereikbaar op 0545-296368 tijdens openingstijden.

 

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »