Fitform Topline Uitvoering

Optioneel kunt u bij de Fitform stoel kiezen voor een topline uitvoering. In deze uitvoering krijgt de stoel zeer comfortabel uitgevoerd en heeft u de meest luxe functies in de stoel. Lees hieronder meer..

1.475,00 incl. btw

Aantal:

Beschrijving

Optioneel kunt u bij de Fitform stoel kiezen voor een topline uitvoering. In deze uitvoering krijgt de stoel zeer comfortabel uitgevoerd en heeft u de meest luxe functies in de stoel.

De Fitform Topline Functie bestaat uit : 

1. Een heerlijke verwarming in de rugleuning en zitting

2. Een elektrisch bedienbare hoofdsteun

3. Een elektrisch bedienbare lendensteun: dit is een in hoogte verstelbaar en opblaasbaar lendenkussen, voor optimale ondersteuning van de lage rug.

4. De memory functie: hiermee kunt u twee favoriete zitposities in het ‘geheugen’ van de stoel opslaan.

De Topline uitvoering wordt geleverd met een aparte Topline handbediening te vervanging van de standaard handbediening. Deze is zeer duidelijk in gebruik en eenvoudig te bedienen.

Kenmerken
  • Optioneel verkrijgbaar op elke Fitform stoel
  • De stoel zeer luxe uitgevoerd met de meest gekozen opties
  • Optimaal comfort
  • Niet los te verkrijgen , alleen bij uw bestelling van een Fitform stoel

Fitform Topline Uitvoering

Optioneel kunt u bij de Fitform stoel kiezen voor een topline uitvoering. In deze uitvoering krijgt de stoel zeer comfortabel uitgevoerd en heeft u de meest luxe functies in de stoel. Lees hieronder meer..

1.475,00 incl. btw

Aantal:
Grote showroom in Neede
Gratis bezorgd in NL vanaf € 50,-
Achteraf betalen
14 dagen recht op retour
Heb je een vraag of wil je advies? Stel hem direct aan onze helpdesk
We zijn nu offline

Gratis Proefrit Aan Huis

Graag een proefrit met een scootmobiel of elektrische rolstoel aan huis ? Bel vrijblijvend voor meer informatie: 0545-296368 of maakt direct een gratis afspraak via onderstaand formulier. Binnen 24 uur nemen wij contact met u op, om uw gewenste afspraak in te plannen!. Geeft in het opmerkingen veld aan om welke producten het gaat. In onze showroom kunt u ook zonder afspraak binnenlopen tijdens openingstijden.

Offerte aanvragen

Heeft u een offerte nodig voor een PGB aanvraag ? Of wilt u graag een totaal prijs weten inclusief alle opties die u wenst ? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk de offerte toe.

Gratis Advies Aan Huis

Wilt u graag gratis advies aan huis over een sta-op stoel of traplift ? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0545-296368 of vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.