Van Raam Van Raam Fun2Go Duofiets
Van Raam Fun2Go Duofiets 4495,-

Van Raam Fun2Go Duofiets

€4495,- €4.495,00
  • Verzending PostNL 6,95 -Gratis vanaf € 50,- in NL
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel van Nederland
  • Achteraf Betalen Via Billink Afterpay Mogelijk ( tot 250,-)
  • Zowel online als in de showroom verkrijgbaar
  • Informeer naar de mogelijkheden (0545-296368)
Informatie

Van Raam Fun2Go Duofiets

De Duofiets is verkrijgbaar met veel verschillende optie's , een overzicht van optie's en prijzen vind u hier : Prijzen En Optie's Fun2Go Duofiets

Voor instellingen en tehuizen is dit product ook zeer geschikt in combinatie met de van Raam Funtrain Duofiets aanhanger zodat u met 3 cliënten en 1 begeleider op pad kunt.

Let op : Prijzen op de prijslijst zijn exclusief BTW. Geef ons de gewenst optie's door en wij verassen u met een zeer scherpe offerte. Getoonde prijs op de pagina is inclusief BTW gebaseerd op de standaard uitvoering zonder ondersteuning.

De Van Raam Fun2Go Duofiets wordt zowel ingezet bij instellingen , verzorgingstehuizen als particulieren. De van Raam fun2go duofiets is zeer geschikt als 1 van de gebruikers niet meer goed in staat is om zelfstandig te fietsen en u er toch nog lekker met zijn tweeën op uit wilt of bijvoorbeeld u dagelijkse dingen wilt doen zoals boodschappen. Door de elektrische ondersteuning fiets u licht en gemakkelijk. Ook als 1 van de gebruikers niet meer mee fietst . De hoofdgebruiker heeft de controle over het stuur en de remmen en de mate van ondersteuning, beide gebruikers hebben de mogelijkheid om te trappen.

Zitpositie Op De Van Raam Fun2Go Duofiets

Beide gebruikers van de duofiets zitten goed ondersteunt met rugleuning op de twee persoons fiets naast elkaar. Het zicht is voor beide goed en de mogelijkheid om te communiceren is tijdens het fietsen goed aanwezig.  De duo fiets maakt het mogelijk om in te stappen zonder instap zodat u niet ergens overheen hoeft te stappen. De zit afstand van de stoelen kan afzonderlijk worden ingesteld en optioneel zijn de stoelen ook draaibaar te verkrijgen zodat u eenvoudig met de rollator kunt op en af stappen.

Gebruik Van De Van Raam Fun2Go Duofiets

De duofiets heeft 2 wielen achter en 1 wiel voor en heeft een grote wendbaarheid. De fiets kan praktisch om zijn eigen as draaien. Optioneel kunt er voor kiezen om met een schakelbare vrijloop te bepalen of de mee rijder mee trapt of niet. Ook kunt u met optionele dubbele vrijloop onafhankelijk van elkaar trappen.

Aan de bestuurderskant heeft de tweepersoons fiets altijd 8 versnellingen, aan de bijrijders kant is er een mogelijkheid voor een vrijloopnaaf, een verloopnaaf met 8 versnellingen of een schakelbare vrijloopnaaf. 

De maximale belasting van de duofiets is 120 kg per persoon, optioneel is dit te versterken tot 180 kg per persoon.

Optie's van de Van Raam DuoFiets Fun2Go

De van Raam duofiets is leverbaar met vele verschillende optie's . Deze kunt u vinden in de volgende optie lijst ------> Optie's van Raam Fun2Go Duofiets

Geef ons de gewenst optie's door en wij zullen u verassen met een zeer scherpe offerte. Let op : De getoonde prijzen op de prijslijst zijn exclusief BTW

 

Specificatie's van de Van Raam Duofiets Duofiets Fun2Go

Merk : van Raam

Type : Fun2Go Duofiets

Lengte : 200 cm

Breedte : 113 cm incl armleuning

Gewicht : Circa 69 kg

Standaard Accu : 11 Ah 36V Li-ion ( optioneel )

Binnen beenlengte : 75 - 90 cm instelbaar

Instaphoogte : Geen

Zithoogte : 61 cm

Wielmaat : 20 inch

Standaard kleur : Staalblauw mat (RAL5011) / zilver

Maximaal gebruikersgewicht : 120 kg per persoon ( 180 kg mogelijk )

Standaard incl : verlichting, slot, bel, mand, parkeerrem e.d.

Bestuurder : 8 versnellingen ( bijrijder optioneel )

Vrijloop bijrijder : Standaard 

Motor : Silent Elektro (achterzijde ) optioneel

 

Omdat Van Raam fietsen speciaal voor u naar uw specificaties gebouwd worden is de levertijd wat langer (1 tot 6 weken) en is het herroepingsrecht niet van toepassing. Op afspraak kan deze fiets wel eerst bij van Raam geprobeerd worden.

Wij leveren deze fiets geheel rijklaar afgemonteerd.


Garantie: 5 jaar op het frame en 2 jaar op de onderdelen.

Garantie op de accu en slijtage gevoelige onderdelen 6 maanden

 

Van Raam Fun2Go Elektrische Duofiets

Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Webwinkel keur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »