Beter horen

1
Diverse hulpmiddelen voor beter horen. Zoals wekkers, telefoons, deurbel versterker, enz.
Toon meer
Sorteer op:

De Fysic FD-110 draadloze deurbel met flitslicht is een handig hulpmiddel in ieder huishouden. Na installatie....Meer informatie zie hieronder !

Toon meer
€24,95
Op voorraad

Beter horen

Heeft u een slecht gehoor of wordt uw gehoor langzaam minder? Onze producten zorgen ervoor dat u de telefoon, de deurbel of de wekker toch kunt horen.

Draadloze telefoons voor slechthorenden

We hebben senioren telefoons voor slechthorenden met aangepast geluid en flits- of knippersignaal.  Deze telefoons voor slechthorenden zijn voorzien van een knop voor extra volume. Er is ook een telefoonbelversterker met flitser die u gewoon op uw huistelefoon kunt aansluiten. Het geluid kan tot maar liefst 100 decibel worden ingesteld.

Wekkers voor slechthorenden én slechtzienden

Bent u op zoek naar een wekker met een extra hard weksignaal? Of naar een trilwekker? Wij hebben verschillende wekkers in ons assortiment, zoals de wekker met een extra volume versterking en de wekker met een weksignaal en trilalarm. Dit trilalarm kunt u bijvoorbeeld onder uw hoofdkussen of tegen u aanleggen in bed, zodat u door de trillingen gewekt wordt. De trillingen van de wekker nemen toe naarmate de wekker langer afgaat. Deze wekker wordt ook wel een dovenwekker genoemd.

De draadloze deur- en waarschuwingsbel

Een draadloze deurbel is ideaal omdat u de ontvanger overal in het stopcontact kunt plaatsen. Deze deurbel heeft verschillende melodieën en is zeer duidelijk hoorbaar. Daarnaast wordt er ook een flitslichtsignaal afgegeven zodra de deurbel gaat.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »