Verbandschoenen - Verbandsloffen - Verbandpantoffels

15
Op zoek naar makkelijke verbandschoenen of verbandsloffen met klittenband sluiting en geheel te openen en te verstellen? Vind diverse modellen en kleuren bij de Totale Zorgwinkel!
Toon meer
Sorteer op:

Bescherm uw voeten: verbandpantoffels of verbandschoenen

Als u net geopereerd bent of u heeft een wond aan uw voeten waardoor u moeilijk schoenen kunt dragen, dan zijn verbandsloffen, ook wel verbandschoenen genoemd, een uitkomst. Verbandschoenen trekt u zelfs over dik ingezwachtelde of verbonden voeten heen. Ook als u door vochtophoping opgezwollen voeten heeft zijn verbandschoenen kopen of verbandsloffen kopen een juiste beslissing. Er zijn verbandpantoffels voor binnen en verbandschoenen voor buiten.

Verbandschoenen zitten zeer comfortabel

De verbandsloffen kunt u aan de voor- en achterkant openen door middel van een klittenband- en ritssluiting. Hierdoor stapt u zeer makkelijk in de pantoffels of schoenen. Door de klittenbandsluiting bepaalt u zelf hoe strak de verbandschoen komt te zitten. Dankzij de flexibele antislip zool bent u verzekerd van stabiliteit en een goed voetbed. De sloffen en schoenen zijn in de meest voorkomende schoenmaten te verkrijgen in verschillende kleuren. Ze zijn wasbaar in de wasmachine tot 40 graden.

Pulman verbandschoenen en Pulman verbandpantoffels

De Pulman verbandschoenen en verbandsloffen hebben een zeer comfortabel voetbed dat de juiste ondersteuning geeft. Het voetbed is er ook uit te halen en te vervangen voor eventueel (medische) steunzolen. De verbandschoen biedt hier voldoende ruimte voor.
De Pulman verbandschoenen hebben allemaal een lichtgewicht anti-slipzool die flexibel is en daardoor het loopcomfort verhoogt.
De verbandschoenen van Pulman zijn verkrijgbaar van maat 35 t/m maat 50. Het verschilt per model welke kleur hiervoor beschikbaar is. U kunt vaak kiezen uit de kleuren blauw, grijs, bruin en zwart.

Verbandschoenen waar te koop

Bij de Totale Zorgwinkel bieden wij een ruim assortiment verbandpantoffels, -schoenen en -sloffen. De verbandschoenen prijs verschilt, maar wordt vaak vergoed.

Vergoeding van verbandschoenen

Verbandsloffen worden in de meeste gevallen vergoed door uw verzekering als u een verwijzing heeft van een arts. Raadpleeg uw verzekering als wilt weten wat u vergoed krijgt bij de aanschaf van verbandschoenen. U kunt dan achteraf de rekening indienen bij uw verzekering.

Klantenservice

Wilt u meer weten over de verschillende modellen? Belt u dan met de klantenservice op 0545-296 368 of mail naar info@totalezorgwinkel.nl.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »