• Door de drukte bij PostNL kan het zijn dat uw pakket langer onderweg is dan u van ons gewend bent, excuses voor dit ongemak
  • Nummer 1 Thuiszorgwinkel Van Nederland
  • Achteraf Betalen

XXL hulpmiddelen

0
Hier vindt u een ruim aanbod in XXL hulpmiddelen. Onze XXL hulpmiddelen zijn van hoge kwaliteit en van gerenommeerde merken. Dit om altijd de kwaliteit en veiligheid van de XXL hulpmiddelen te garanderen.
Toon meer
Sorteer op:
Geen producten gevonden...

XXL Hulpmiddelen in de zorg

Wij bieden een ruim aanbod in hulpmiddelen zorg voor mensen met een maatje meer.  Onze XXL hulpmiddelen zijn van hoge kwaliteit en van gerenommeerde merken.  Aangezien XXL hulpmiddelen een hoger draaggewicht moeten kunnen hebben is het belangrijk dat deze dat ook blijven bieden bij dagelijks en intensief gebruik om de veiligheid te waarborgen. De hulpmiddelen die wij aanbieden hebben zich in het verleden al meerdere malen bewezen op kwaliteit, stevigheid en innovatie.

Obesitas zorgmiddelen

Heeft u een hoger gewicht en een grotere omvang, dan dienen de hulpmiddelen daaraan aangepast te zijn. Zoals dit het geval is bij de douchestoelen en rollators op deze pagina.
Wij hebben echter ook rolstoelen, elleboogkrukken, vierpoten en wandelstokken die u helpen mobiel te blijven. Voor uw persoonlijke verzorging hebben wij naast de douchestoelen ook aangepaste toiletstoelen. Voor lekker zitten en slapen bieden wij kussens en matrassen voor obesitas patiënten.

Klantenservice

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze helpdesk op telefoon 0545-296 368. Mailen kan ook naar [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »